SLEUTELKLAAR. Promotie van afgewerkte nieuwbouwwoningen vlakbij het strand in San Juan de los Terreros, Pulpí, Almería, Noord-Spanje te koop

Pulpí, Almería, Spanje

€101,800
Woning Type: Duplex Townhouse
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
82 m²
Perceel oppervlakte
82 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Privé
Bouwjaar
207
Kenmerken
Dubbele ramen
Aluminium timmerwerk
Wooden doors
Volledig ingerichte keuken
Pre-installatie van A/C
Parkeerruimte
Patio
Uitzicht
Tuin
Straat
Omschrijving

Sleutelklaar. Promotie van afgebouwde nieuwbouwwoningen die te koop zijn in San Juan de los Terreros, Pulpí, Almería Norte.

Geweldige promotie van 9 eenheden die nog over zijn van de reeds afgewerkte nieuwbouw van duplex-type huizen met privétuin van 2 en 3 slaapkamers, hoek met garage of centraal. De urbanisatie heeft een privé gemeenschappelijk zwembad en grote groene zones. Ze bevinden zich in San Juan de los Terreros, behorend tot de gemeente Pulpí in Almeria.
Het gebied heeft indrukwekkende baaien en stranden met fijn wit zand en is omgeven door nog steeds landelijke gebieden die de aantrekkelijkheid vergroten als hoogwaardige stedelijke ontwikkeling op een paar meter van het strand en de boulevard en het stadscentrum. Ook vinden we in de omgeving een breed cultureel, gastronomisch en serviceaanbod. Het heeft ook een golfbaan op 500 m afstand.
Het is zeer goed verbonden met de kustplaats Aguilas of andere toeristische gebieden en met hoofdsteden zoals Murcia en Almería en op slechts 2 uur van de Sierra Nevada. Het is een ideale plek om uit te rusten of sporten te beoefenen zoals golf, wandelen en praktisch alle soorten watersporten, van duiken tot windsurfen.

52 km van
58 km van Puerto de Mazarron
70 km van de luchthaven van Corveras (Murcia)

* De afbeeldingen komen overeen met de showwoning. De woningen worden ongemeubileerd verkocht.

Duplexwoningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zien er geweldig uit. zeer licht en ruim.
Het duplex huis met 2 slaapkamers bestaat uit: een groot terras aan de voorkant van het huis. Via de voordeur is de ruime en lichte woon/eetkamer te bereiken. Een badkamer met douche, een moderne keuken voorzien van keramische kookplaat, oven en afzuigkap en een groot terras. Een marmeren trap leidt naar de eerste verdieping waar zich 2 slaapkamers met inbouwkasten en een familiebadkamer met een ligbad bevinden. Een trap leidt naar het grote dakterras -solarium waar u een geweldig uitzicht heeft over de omgeving. De woning is voorzien van pre-installatie voor geïntegreerde airconditioning.
De huizen hebben verschillende kleuren. De hoekwoningen hebben een balkon. Voor de woningen is voldoende parkeergelegenheid om de auto te parkeren. Op de hoek van elke woonstraat is er een gebied waar het gemeenschappelijk zwembad is. Tussen de huizenblokken zijn groenstroken waar wandelpaden zijn en waar je rustig kunt zitten en de kinderen kunnen spelen.
Ideaal als vakantiehuis of om het hele jaar door te wonen.
Gemeenschappelijke kosten zijn 25 euro per maand.

*Naast de verkoopprijs komen er administratiekosten van 3000 euro.

Locatie
San Juan de los Terreros, 
Pulpí, 
Almería, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?