Uitstekende optie Rijtjeshuizen in Gran Alacant, Santa Pola, Alicante, Costa Blanca Zuid-Spanje te koop.

Santa Pola, Alicante, Spanje

€195,000
Woning Type: Duplex Townhouse
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
118 m²
Perceel oppervlakte
148 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Privé
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Terras
Parkeerruimte
Kelder
Solarium
Volledig ingerichte keuken
Patio
Gemeenschappelijk zwembad
Common areas
Groene zones
Op loopafstand van cafes
Keramische tegelvloer
Aluminium timmerwerk
Dubbele beglazing (Climalit)
Uitzicht
Tuin
Omschrijving

WAT IS MARINE
Wees er snel bij Investerings kans. Verdien geld met lanceringsprijs en verdien al meerwaarde terwijl het huis voor u geboud wordt.
Marino is een nieuw gebouwde eengezinswoning in mediterrane stijl vlakbij het strand. Het is gebouwd in blokken van geschakelde huizen, met een parkeerplaats op een bedrukte betonnen verharde ondergrond. Gran Alacant is een prachtige urbanisatie in de gemeente Santa Pola aan zee, gelegen op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en 15 minuten van het stadscentrum van Alicante. Het is de perfecte plek om te genieten van een vakantie of om het hele jaar door te wonen het is niet alleen een ruime woning het pand biedt ook veel buitenruimte, die nu na covid gezocht wordt, plus gemeenschappelijke groene zone en zwembad.
Gran Alacant heeft een goede variëteit aan restaurants, bars, winkels en supermarkten. Het gebied is erg populair bij de expatgemeenschap. Er zijn veel Britse, Noorse, Zweedse, Nederlandse en andere nationaliteiten.Er wonen veel gezinnen in Gran Alacant, dus het is een geweldige plek voor kinderen. Parken, natuurgebiedn en oneindige stranden met fijn zand. Er zijn internationale scholen in de buurt. Opleverdatum eind 2023 en maart 2024. Het is het wachten waard, het is een zeer goede investering. Marino is een huis in mediterrane stijl met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Semi-onafhankelijke keuken en eetkamer.De hoofdslaapkamer heeft directe toegang tot het bovenste balkon. Materialen van topkwaliteit, inclusief zonne-energiesysteem.Het heeft een afgewerkte kelder onder de woning en een solarium zonneterras op het dak van het huis.Het omvat een buitenperceel en een binnenpatio, een parkeerplaats op het oppervlak met bestrating afgewerkt in bedrukt beton en een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Deze woningen worden zeer goed verkocht daarom is de wachttijd wel langer ! De moeite waard en de kooprijs is bindend dus u verdiend reeds geld terwijl het gebouwd wordt ! Deze rijtjeswoningen zijn ideaal om te verhuren zowel voor korte of lange duur ! Verhuurlicentie mogelijk!
10.000 euros aanbetaling en 30 % in 3-4 maanden, binnen het jaar nog een betaling van 20 % en de rest pas bij oplevering.
Gelegen in Monte y Mar, een bevoorrechte omgeving, op slechts 5 minuten van de meest karakteristieke stranden (2,5 km)in de omgeving.
Directe verbinding met de belangrijkste steden via de snelweg N-332, snelweg A-7 en de luchthaven op 5 minuten afstand.
HOE
Het huis is verdeeld over drie verdiepingen en een solarium.De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping van het huis. De hoofdslaapkamer heeft een balkon met terras.Het Marino-model heeft twee badkamers, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De keuken is semi-onafhankelijk.
Inclusief afgewerkte kelder en solarium op het dak van het huis.Gran Alacant geniet het hele jaar door van een aangenaam zonnig klimaat. De warmste maand is augustus, met een gemiddelde maximumtemperatuur van rond de 31ºC. De koudste maand van januari, het heeft een gemiddelde maximumtemperatuur van rond de 17ºC.Het Marino-model heeft twee slaapkamers en badkamers, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De keuken is semi-onafhankelijk.
Inclusief afgewerkte kelder die als derde kamer kan dienen en een solarium op het dak van het huis.

HOE ZIJN DE KWALITEITEN VAN MARINO

– Steengoed vloer van topkwaliteit.
– Hoge beveiligde hoofdingang.
– Schuiframen van wit aluminium met thermische onderbreking en Climalit-luiken door het hele huis behalve badkamers.
– Gladde plastic verf op muren en plafonds in wit.
– Postgevormde DM keukenkasten en compact kwarts aanrechtblad.
– Woningen uitgerust met een onafhankelijk zonne-energiesysteem, bestaande uit zonnepanelen voor een accumulator voor warmwaterinname, geplaatst op het dak.
– Oppervlakte parkeerplaats.
– Structuur van het huis met buitenomhulling met dubbele holle baksteen en kamer met thermische en akoestische isolatie met minerale wol.
– Hoekhuizen KOSTEN 7.500 euros EXTRA
Definitieve leverdatum 18 Maanden na het tekenen van het koopkonstract

Tussen de stad Alicante en in de gemeente Santa Pola vind je Gran Alacant. Het is een groep van wijken en urbanisaties, allemaal gelegen op de kaap van Santa Pola, tussen de berg Sierra de Santa Pola en het prachtige blauwe vlagstrand van Carabasi, bekend om zijn fijne gouden zand, duinen en transparant water. Bovendien grenst Gran Alacant aan het mooie natuurgebied Clot de Galvany waar een diversiteit aan planten en omgevingen samengaan met een uitstekende fauna en flora.
In Gran Alacant heb je alle nodige diensten binnen handbereik: school, sportcentrum, winkelcentrum, supermarkten, restaurants, politiebureaus, bibliotheek, parken, gezondheidscentrum, enz. Wat betreft de geografische ligging, het is gelegen op een strategisch punt: slechts 10 minuten van de luchthaven, 15 km van Alicante en minder dan 10 km van Santa Pola.Santa Pola valt op zijn beurt op door zijn grote visserijtraditie. Bekend is de zeehaven met directe verbinding met het eiland Tabarca en de fantastische promenade vol restaurants waar u kunt genieten van de typische keuken van Alicante en een aangenaam uitzicht

kenmerken:
-Kelder
-Kledingkasten
Gemeenscahappelijk Zwembad
-privé parkeerplaats
-Versterkte deur
-Solarium
Marquanthouses, uw vastgoedexpert in Spanje, biedt met trots dit woningbouwproject in Gran Alacant aan. Gran Alacant is een reeks urbanisaties in de kaap van Santa Pola, tussen de bergen en het Carabassí-strand. Het is uitgerust met alle diensten, met een winkelcentrum op een paar meter afstand, met mode, een groot recreatiegebied, diensten en catering, tankstation, enz. De Middellandse Zee aan de oostkant, met stranden van fijn zand en uitgestrekte dennenbossen. IDEAAL of u nu op zoek bent naar een huis in Spanje om het hele jaar door te wonen of naar een vakantiehuis in Spanje. Mild weer en het mediterrane leven zijn een goede optie om uw gezonde leven hier te beginnen. Zeer goede investering. Zeer interessante manier van betalen. Mis u kans niet. Marquanthouses uw Nederlandstalige makelaardij in La Costa Blanca Spanje begeleidt u voor, tijdens den na de aankoop van A-Z, N.I.E-nummer, openen rekening, koopcontract, notaris, kadaster, alle soorten belastingen, allerhande verzekeringen, residenties, meubels, bouwwerkzaamheden, licenties van alle soorten, architect enz.

Locatie
Gran Alacant, 
Santa Pola, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?