Investeerders !!!!! Eerste fase van hoogwaardige nieuwbouwappartementen in Campo de Golf Aguilon -GOLFRESORT in Pulpi Costa Almeria Noord Spanje te koop.

Pulpí, Almería, Spanje

€287,500
Woning Type: Duplex
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
112 m²
Perceel oppervlakte
153 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergronds
Kenmerken
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Porcelain floor
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Common areas
Groene zones
Gemeenschappelijk zwembad
Automatic garage door
Direct aan golfbaan
Uitzicht
Golf
Zwembad
Open
Green Zones
Omschrijving

Residencial Eagle bestaat uit 87 hoogwaardige woningen van 1 tot 4 slaapkamers, aan de frontlinie van de golfbaan, de beste woestijngolfbaan van Zuid-Europa en met een buitengewoon uitzicht op de golfbaan, de zee en de bergen.
Deze woningen met 2 verdiepingen zijn zeer ruim en hebben terrassen met grote terrassen en gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt genieten van een warm klimaat.
Het project ligt in de urbanisatie Aguilón, in een wijk van Pulpi in Almería.Een mooie
Het uitzicht op de bergen en de nabijheid van de Geode van Pulpi, maken het een grote natuurlijke attractie, evenals de oriëntatie op de zee biedt een geweldige kans om de kust van Almería te genieten, vanaf de ingang van de urbanisatie bereikt u het strand van San Juan de Terreros in ongeveer 10 minuten met de auto. Er zijn tal van restaurants aan het strand waar je kunt genieten van de ontspannen Spaanse manier van paella eten of verse tapas proberen terwijl je kijkt naar de mensen die genieten van het strand en de zon.
Dit gebied ligt op dichte rijafstand van twee vliegvelden. De ene ligt in Almeria en de andere in de buurt van Murcia. Beide liggen op vergelijkbare afstand en het duurt iets meer dan een uur om hier te komen. Het vliegveld van Alicante ligt wat verder en is op een afstand van 1 uur en 3 kwartier.
Iets verder maar zoveel meer voor je geld …………………………………….
Met zoveel off-plan vastgoedopties op de markt in Spanje is het moeilijk om de beste te vinden. Off-plan eigendommen worden snel verkocht, kunnen nog steeds worden gekocht tegen interessante prijzen en zullen naar verwachting in waarde stijgen zodra ze klaar zijn. ls plaatselijke en ervaren Makelaar heeft Marquanthouses de beste opties voor u.Marquanthouses uw nederlandse makelaar in Spanje API helpt u van A-Z.
Boek snel uw bezoek.

Locatie
Pulpí, 
Almería, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?