Oceanz

Dubai Maritime City, Verenigde Arabische Emiraten

€409,053
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
80 m²
Perceel oppervlakte
17 m²
Gemeubileerd
Apartments
Pool
private
Parkeerplaats
yes
Bouwjaar
2027
Kenmerken
Privé zwembad
Sport faciliteiten
Private pool
Speelzone voor kinderen
Uitzicht
Omschrijving

Oceanz is een nieuw project van Danube Properties met 50 verdiepingen in Dubai Maritime City. Hier vindt u prachtig ontworpen en geplande woningen met moderne architectuur in het achterhoofd. De interieurs zijn ruim en luxueus en garanderen de hoogste woonkwaliteit. Bewoners kunnen genieten van het leven in de stad en tegelijkertijd genieten van een levensstijl in de buitenlucht en het ultieme thuisverblijf. De skyline van Dubai wordt niet belemmerd door dit project, dat zowel een voortreffelijk interieurontwerp als een voortreffelijk exterieurontwerp heeft.

Deze accommodaties zullen de kwaliteit van leven verbeteren voor degenen die er wonen. Een exclusieve levensstijl kan worden genoten in dit project met zijn vrijetijds- en entertainmentfaciliteiten. Vanuit dit centraal gelegen project kun je de meest fascinerende gebieden van Dubai verkennen. In de toekomst zal de volgende generatie profiteren van deze creatie en er nog lang van genieten. De ongeëvenaarde rust van Dubai Maritime City wordt nog versterkt door het comfort en de luxe.

Kenmerken
Bij Oceanz vind je uitstekende faciliteiten en voorzieningen. Bewoners hebben in dit complex toegang tot geweldige voorzieningen zoals een overloopzwembad, fitnessruimte, park, restaurant en nog veel meer. Er zijn veel voorzieningen beschikbaar in deze gemeenschap om je leven aangenamer te maken. Dankzij de locatie kun je de meest fascinerende aspecten van Dubai ontdekken en profiteren van de voordelen van de levensstijl. Ontdek de voorzieningen en bezienswaardigheden in de buurt, evenals winkels en restaurants.

Masterplan
Oceanz is een master-planned gemeenschap van Danube Properties die luxe woonvoorzieningen en faciliteiten biedt. Je hebt de mogelijkheid om je levensstijl volledig te veranderen. Deze locatie ligt in een gebied met gemakkelijke toegang en goede verbindingen. Er is een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés te vinden op deze locatie, evenals vele attracties van wereldklasse. Het heeft alles wat bezoekers van een dergelijke plek verwachten.

Locatie
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?