Ivy Gardens 2

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€164,000
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
38 m²
Perceel oppervlakte
38 m²
Verdiepingen
1
Bouwjaar
2027
Omschrijving

Welkom bij IVY Gardens 2 van SAMANA Developers, een uniek en spannend project dat het beste van het stadsleven combineert met de rust en schoonheid van de natuur. Het is een exclusieve community die is ontworpen voor mensen die de fijnere dingen in het leven waarderen en op zoek zijn naar een toevluchtsoord om thuis te noemen.

 

Bij IVY Gardens 2 by SAMANA Developers geloven we dat de natuurlijke wereld een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven en een integraal onderdeel van ons huis zou moeten zijn. En daarom heeft de ontwikkelaar veel groen en open ruimtes in het project opgenomen, waardoor je elke dag de kans krijgt om in contact te komen met de natuur. Van gemeenschappelijke tuinen tot wandelpaden, er is altijd wel een groene ruimte om te verkennen en van te genieten.

  • Studio                        165.000,-
  • 1 Slaapkamer           240.000,-
  • 2 slaapkamer           367.000,-

Afwerking en materiale

  • Luxe afwerkingen en slimme thuissystemen
  • Keuken en apparaten
  • Hoogwaardige Duitse apparaten
  • Inrichting
  • Nee

Betalingsplan van 8.5 jaar 

 

Locatie beschrijving en voordelen

Dubailand is een uitgestrekte en diverse gemeenschap in Dubai en biedt een veelheid aan entertainment-, vrijetijds- en woonmogelijkheden. Deze levendige gemeenschap staat bekend om zijn brede scala aan attracties en ervaringen, waardoor het een unieke bestemming is die geschikt is voor bewoners en bezoekers van alle leeftijden. In het hart van Dubailand vindt u het uitgebreide aanbod aan entertainment- en vrijetijdsbestemmingen van wereldklasse. De gemeenschap herbergt talloze themaparken, waaronder Dubai Parks and Resorts, met Legoland, Motiongate, Bollywood Parks en de meeslepende waterparkervaring van Legoland Water Park.

 

Deze attracties bieden eindeloos plezier en entertainment voor gezinnen en creëren onvergetelijke ervaringen voor zowel kinderen als volwassenen. Dubailand beschikt ook over een verscheidenheid aan sportfaciliteiten en buitenruimtes, die tegemoetkomen aan de behoeften van sportliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een actieve levensstijl. De gemeenschap herbergt gerenommeerde golfbanen, tennisbanen, fietspaden en uitgestrekte parken, die mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten en ontspannende bezigheden.

 

Naast het entertainment- en recreatieaanbod beschikt Dubailand over een breed scala aan winkels en eetgelegenheden. Bewoners en bezoekers kunnen levendige winkelcentra,  en gourmet restaurants verkennen die een breed scala aan gerechten bieden. Van internationale merken tot lokale boetieks, de gemeenschap biedt een schat aan winkelervaringen, waardoor bewoners toegang hebben tot een verscheidenheid aan winkelkeuzes. Dubailand is niet alleen gericht op entertainment en vrije tijd, maar legt ook de nadruk op educatie en culturele verrijking.

 

Locatie
Al Barsha - Al Barsha South - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

17
€238,200
Dubai, 
Dubai
IMG-20231008-WA0057
€65,000
Praia, 
Kaapverdië
Sint Willibrordus – Weg Naar San Sebastian – Photo
€340,000
Sint Willibrordus, 
Curaçao

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?