K Section 26

Sint Michiel, CW

€256,000
Referentienummer:
 26135
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
Woonoppervlakte
1200 m²
Perceel oppervlakte
Tuin
1
Parkeerplaats
2
Omschrijving

VILLA BROMELIA – CURACAO

Laat uw eigen villa bouwen op het prachtige Caraïbische Curacao!

Droomt u ook van uw eigen plekje in de zon op een heerlijk tropisch eiland? We bieden u de unieke mogelijkheid, in samenwerking met CDL Architects, om uw eigen villa of bungalow te laten bouwen op dit prachtige eiland.

Type Villa Bromelia is een zeer ruime en strak uitgevoerde vrijstaande villa c.q. bungalow, met maar liefst 155m2 oppervlakte, 3 slaapkamers en 2 badkamers, een zeer groot overdekte porch met aansluitend pooldeck en zwembad. Alle kamers bevinden zich op de begane grond.

De oppervlakte van de porch is 35m2, het zwembad meet 25m2 met aansluitend het pooldeck van 33m2. De oppervlakte van de kavel is uiteraard afhankelijk van het stuk grond dat u kiest, informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag!

Indeling villa: entree, hal, ruime woonkamer met open keuken van 55m2, bijkeuken/berging, slaapkamer van 12m2, 1e badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel; slaapkamer van 13m2, en ouderslaapkamer van 17m2 met walk-in closet van 6m2.

De prijs van Villa Bromelia is vanaf ANG (Antiliaanse Guldens) 495.000 (prijspeil augustus 2022), exclusief omzetbelasting en exclusief de kosten voor het kavel en stelposten*
De uiteindelijke prijs in euro’s is afhankelijk van wisselkoersen en mogelijke bank- en wisselkosten.

Informeer naar de mogelijkheden en eventuele andere types villa’s, uw wensen zijn uiteraard bespreekbaar!

* stelposten zijn niet inbegrepen, zoals:
– Buitenkozijnen
– Keuken
– Tegels
– Sanitair
– Airco’s
– Pool en Pooldeck
– Landscaping

A) Architectuurkosten van toepassing
B) Bijdrage VVE, kosten voor goedkeuring ontwerp door het resort en legeskosten ROP zijn voor rekening van de opdrachtgever.
C) Wij verzorgen kosteloos de aanvraag bouwvergunning (ROP),
De aanvragen voor water, Aqualectra, telefoon/internet en eventueel gas verzorgen wij ook voor u. Aansluitkosten voor rekening van de opdrachtgever.
D) Het verzorgen van de bouw controle (gemiddeld 2x per week) bedraagt Ang. 85 per uur excl 6% o.b. = $49,00 Naast bouwcontrole ter plaatse, tevens periodieke (wekelijks of tweewekelijks) update via email met aandachtspunten en foto’s

Alle prijzen gebaseerd op prijspeil augustus 2022

Locatie
K Section 26, 
Sint Michiel, 

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?