KAVEL (evt. inclusief goedgekeurd ontwerp levensloopbestendige woning) op JAN SOFAT !

Spanje

€215,000
Referentienummer:
 
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Toiletten
Verdiepingen
3
Bouwjaar
2023
Omschrijving

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING OP JAN SOFAT !

Uniek want bijna niet meer te krijgen: ruim kavel van 1.090m2 op het gewilde Jan Sofat op het prachtige Curaçao! De huidige eigenaar heeft een levensloopbestendige woning laten ontwerpen, waarvoor de vergunning en goedkeuring van Jan Sofat en ROP al gegeven zijn.

De rustige en exclusieve community Jan Sofat aan het Spaanse water en met 24-uurs beveiliging is een luxe villawijk (ook wel ‘Jan Zoutvat’ genoemd) ten Zuidoosten van Curaçao.

Jan Sofat is gelegen op ca. 5 minuten afstand van het strand en de beachclubs van Jan Thiel, maar ook bij het Spaanse Water. Binnen 15 minuten bent u bij o.a. Mambo Beach en wat grotere winkels, maar op loopafstand vindt u ook een supermarkt en andere kleinere winkels.
Houdt u van golfen? Dan zit u hier ook prima, in de omgeving zijn diverse golfbanen. Denkt u daarbij aan golfresort Santa Barbara op ongeveer 15 autominuten van Jan Sofat en Old Quarry Golf Course.

De verkoper van het kavel biedt voor deze prijs ook een bouwtekening van een reeds goedgekeurd ontwerp (goedgekeurd door Jan Sofat en ROP) van een levensloopbestendige woning met inpandige garage en lift! Vraag naar de details.

Elke etage telt maar liefst 150m2 (totale oppervlakte dus 450m2), en in de woning is bovendien een lift aanwezig, zowel als een trappenhuis!

Het kavel is eventueel ook los te koop.

Locatie
Spanje
Coordinates of this location not found

Contactformulier

Gerelateerde woningen

xlarge_BZJAAP1374_40483_V0_D4CA
Aguilas, 
Murcia, 
Spanje
€344,500
xlarge_BZJAAP1385_40767_V0_22E8
San Juan de los Terreros, 
Pulpí, 
Almería, 
Spanje
€224,000

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?