Sobha Reserve

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€1,930,000
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Woonoppervlakte
533 m²
Perceel oppervlakte
634 m²
Verdiepingen
3
Tuin
yes
Parkeerplaats
2
Bouwjaar
2026
Kenmerken
Garage
Tuin
Solarium
Balkon
Privé zwembad
Uitzicht
Omschrijving

Sobha Reserve is een nichereeks van prachtige villa’s gelegen in het hart van een idyllisch groen hoekje, weg van de drukte van de stad.

Met meer dan 300 eenheden, beginnend met 4 slaapkamers met daarin een luxe privézwembad omgeven door een gazon, is het een exclusieve gemeenschap om te aanschouwen met uitgestrekte groene lanen.

Met een open canvas van 3,47 miljoen vierkante meter creëren de villa’s een ontwrichtende optiek van een niet-lineair straatbeeld. De woningen zijn ingelijst in een kromlijnig ontwerp en worden verder verfraaid met met bomen omzoomde trottoirs en groene lanen.

Elke villa is uniek ontworpen om privacy en verbinding binnen de gemeenschap mogelijk te maken. Wandel door de onberispelijk ontworpen, onderling verbonden parken en groene paden tussen de villa’s, gemaakt voor kinderen en voetgangers, wanneer u zin heeft in een gemeenschapsbonhomie.

Afwerking en materialen
Hedendaagse en chique ruimtes met de hoogste architecturale en interieurstijlen – Sobha Reserve herdefinieert villaluxe.

Keuken en apparaten
Volledig ingerichte keukens

Inrichting
Slaapkamergarderobe in alle units

Locatiebeschrijving en voordelen
Gelegen in het hart van Wadi Al Safa 2 Dubailand, ontdek jezelf in de verkoelende tinten van een moderne groene gemeenschap. Deze luxe gated community omvat rotsmuren, clusters met exotische bloemenpatronen en met bomen omzoomde loopbruggen die je ziel zullen verrassen met een vaste pracht.

Sobha Reserve huisvest een holistische gemeenschap met alle essentiële voorzieningen om uw levenskwaliteit te verbeteren en is uw one-stop-bestemming voor het beste op het gebied van welzijn zonder dat u te ver hoeft te gaan.

Locatie
Sheikh Zayed Binhamdan al Nahyanstreet, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?