Goede investerings riante herenhuizen met zwembad bij Golfbaan in Altaona Golf & Country Village, Corvera, Murcia, Costa Calida, Spanje te koop

Murcia, Murcia, Spanje

€241,000
Woning Type: Townhouse
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
105 m²
Perceel oppervlakte
182 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Privé
Kenmerken
Keramische tegelvloer
Aluminium timmerwerk
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Dubbele ramen
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Pre-installatie van A/C
Gemeenschappelijk zwembad
Groene zones
Elektrische jaloezieën
Uitzicht
Zwembad
Tuin
Open
Omschrijving

Altaona Golf & Country Village
Dit prachtig ontworpen golfresort ligt aan de voet van het natuurreservaat Carrascoy, een vallei van unieke schoonheid in Murcia. Een bergachtig gebied vol wandelpaden door pijnbomen, waar u lange wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het Fuensanta heiligdom dat over de stad uitkijkt. Elk jaar wordt hier een bekende bedevaartstocht gehouden.
Altaona Golf & Country Village ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. De costa Calida is een regio met een warm klimaat ook in de wintermaanden en zeewater dat kalm over de stranden kabbelt, waar het helderblauwe licht van de blauwe open hemel alle hoeken bereikt en het leven van de bewoners veraangenaamt. Gelegen slechts 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia,Corvera, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de mooie kust van de Costa Calida gezelige kustdorpen en de prachtige witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.

Altaona Golf & Country Village heeft een perfecte ligging op ca. 12 minuten van het centrum van de City Murcia, een stad for great shopping mar bovenal met heel veel charme , geschiedenis, cultuur en onovertreffelijke gastronomie. Een zeer gezellige stad waar men buiten leeft en flaneert door de straten, over de prachtige pleinen en geniet op de vele terrasjes van een verfrissend drankje en een heerlijke tapa.

De naam Altaona is afgeleid van één van de omringende bergen, de meest herkenbare en heeft de vorm van een liggende dame, vandaar de herkomst van ‘Ala Dona’ wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurgebied Arrascoy en de vallei welke Murcia omgeeft die tevens als groene long van de omgeving fungeert. Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen waar u heerlijke lange wandelingen kunt maken of kunt moutainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met een fraai uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.

Altaona staat niet alleen symbool voor bouwkwaliteit en comfort in het interieur, maar ook voor locatie. Marquanthouses biedt u een levensstijl aan waar het mogelijk is om op een plek te wonen waar u alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt: bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van de zon te genieten ………. kortom comfort en leefkwaliteit binnen handbereik voor alle bewoners.
In het hart van Altaona Golf & Country Village bevindt zich het Parador. Een traditioneel plein ,een ontmoetingsplek voor de bewoners, waar tradities en gastronomie samenkomen. De oude Mediterranse klokkentoren van de kapel torent uit boven het plaveisel en verleent het geheel zijn charme. In het Parador plein komen in de heerlijke schaduw van de grote dennenbomen op de terrasjes zowel de plaatselijke traditionele keuken als de fusion-stijl versie samen, u kunt hier tevens gezellig boodschappen doen. Hier geniet u van de zonsondergang, of ontbijt u voor een partijtje golf of neemt u heerlijk een drankje na een sportieve dag. Rond het plein vindt u ook de golf proshop, fitnessruimte en padel- en tennisbanen. Het complex heeft een wellness center voor de inwoners en een driving range om de golftechniek te oefenen.

Deze interesante golfbaan is ontworpen door Stirling & Martin Golf en slingert tussen de bebouwing door als een groene oase. Het is de perfecte omgeving voor een aangename golfervaring. De baan heeft maar liefst 27-Holes, par 3 en een golfacademie.

DE HERENHUIZEN IN ALTAONA GOLF AND COUNTRY VILLAGE ZIJN EEN PRACHTIGE OPTIE OM TE GENIETEN VAN DE MEDITERRANE LEVENSSTIJL.
EEN VROLIJKE EN ZONNIGE LEVENSSTIJL, ONTWORPEN OM VAN HET BUITENLEVEN TE GENIETEN.

Geniet van het buitenleven in zonnig Spanje, aan de warme kust Costa Calida( 20 minuten van het strand) Voor- en achtertuinen omringen de woningen om hun gevels te verfraaien, de omgeving te verfrissen en de zonnestralen de hele dag door tot de woningen door te laten dringen. Allen genieten van mooi gemeenschappelijk zwembad.

ELK HERENHUIS WORDT BEKROOND DOOR INDRUKWEKKENDE SOLARIUMTERRASSEN VAN MAXIMAAL 77 M2, VAN WAARUIT HET OMRINGENDE BERGLANDSCHAP KAN WORDEN AANSCHOUWD. SOMMIGE KIJKEN OOK UIT OP DE GOLFBAAN VAN ALTAONA GOLF AND COUNTRY VILLAGE.
DE HERENHUIZEN HEBBEN (2 of) 3 SLAAPKAMERS.DE INTERIEURS ZIJN RUIM EN LICHT, ONTWORPEN OM HET MEDITERRANE LICHT IN ELKE KAMER BINNEN TE LATEN. DE AMERIKAANSE KEUKENS OPENEN NAAR DE WOONKAMER OM HET GEBRUIK ERVAN EEN AANGENAME ERVARING TE MAKEN, MET VRIENDEN OF FAMILIE.

Prijs vanaf Huis met 3 slaapkamers vanaf 241.000 euros MET GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD
Wil je van deze prijs genieten ? Verdien 10 – 15 % tijdens de bouw! Gelieve contact met ons op te nemen weg is weg.

Wenst u een privé zwembad ? Dat is mogelijk maar optioneel. Let op groter parceel is ook mogelijk vanaf : 258.300 Euros , hoeken vanaf 272.000 Euros .
-privé zwembad opcioneel- 19.000 euros

Locatie
Corvera, 
Murcia, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?