***** Herenhuizen met prachtig uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad en de privétuinen, de natuurlijke omgeving, de skyline van Benidorm en sommige woningen ook met uitzicht op zee, Balcón de Finestrat, Benidorm Costa Blanca Zuid, Valencia Spanje te koop

Finestrat, Alicante, Spanje

€367,000
Woning Type: Townhouse
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
176 m²
Perceel oppervlakte
318 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Parkeerruimte
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke tuin
Solarium
Airconditioning Warm/Koud
Verwarming
Waterverwarming middels zonne-
Dubbele ramen
Terras
Elektrische jaloezieën
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Uitzicht
Zwembad
Open
Green Zones
Panoramisch
Omschrijving

Profiteer van deze aantrekkelijke prijzen van de eerste fase. Wij bieden BREEZE aan, NIEUWE herenhuizen en villa’s in BALCÓN DE FINESTRAT, ALICANTE, AAN DE COSTA BLANCA. Marquanthouses heeft een samenwerkingscontract getekend voor de ontwikkeling en verkoop van Breeze, de nieuwe off-plan woningbouwontwikkeling van Taylor Wimpey España aan de Costa Blanca. Het Breeze project zal gelegen zijn in een rustige omgeving, gemakkelijk bereikbaar en dicht bij Benidorm, de stranden en de Puig Campana golfbaan.

Breeze is het nieuwe woonproject van Taylor Wimpey España, dat in de eerste fase 30 appartementen en 14 herenhuizen omvat in de urbanisatie Balcón de Finestrat. Gelegen op minder dan 8 km van de baai van Finestrat en de stranden van Benidorm !!!!!.

De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, en de herenhuizen en huizen/villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers, hebben een zorgvuldige verdeling en genieten van prachtige uitzichten op de gemeenschappelijke ruimtes met zwembad en privétuinen, op de natuurlijke omgeving, op de skyline van Benidorm en sommige woningen ook met zeezicht.

¡¡¡¡¡ Overigens heeft elke fase een toeslag van ongeveer 15% !!!!!
Beleggers opgelet.
Kom snel een huis bij ons zoeken. In dit deel van Spanje kun je zeggen dat tijd geld kost.

De nieuwe woningen zijn gebouwd met uitstekende kwaliteiten en vormen een mooi wooncomplex, eigen buitenparkeerplaats, berging, tuin en kinderspeelplaats. De woningen hebben een gemeenschappelijk zwembad. Herenhuizen en villa’s met optioneel privé zwembad.
Alle voorzieningen liggen op slechts enkele kilometers afstand van El Balcón de Finestrat: winkelcentrum La Marina, restaurants, supermarkten, scholen, apotheken en banken, enz.
De natuurlijke omgeving en de prachtige ligging tussen de steden Finestrat en Benidorm, en de brede stranden maken de nieuwe Breeze woningen van Taylor Wimpey España, een van de beste opties bij het kopen van een woning aan de Costa Blanca.
Opleveringen vanaf juni 2024.

Marquanthouses uw makelaar in Spanje, altijd beter.

Locatie
Finestrat, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?