Mooie geschakelde bungalow of Quadhouse in Busot, Alicante, Costa Blanca Noord, Spanje te koop

Busot, Alicante, Spanje

€203,300
Woning Type: Townhouse
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
116 m²
Perceel oppervlakte
126 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Privé
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Tuin
Terras
Volledig ingerichte keuken
Keramische tegelvloer
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Pre-installatie van A/C
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerruimte
Uitzicht
Tuin
Open
Omschrijving

MARQUANTHOUSES Quad chalets met 2 en 3 slaapkamers met tuin en eigen parkeerplaats op hetzelfde perceel, op slechts 1,7 km van het centrum van Busot. Gemeenschappelijk zwembad en groene zones Vanaf € 186.000. Los Altos de Alicante ligt in een natuurlijke omgeving, aan de voet van de Sierra del Cabeço d’Or en op slechts 6 en 7 kilometer van de stranden. Een ideale plek om te wonen en tegelijkertijd te genieten van de bergen en de zee. Deze nieuwe fase zal bestaan ​​uit vrijstaande villa’s, geschakelde villa’s en geschakelde villa’s met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast zal de urbanisatie een gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi en groene zones hebben. We zijn verheugd u deze prachtige promotie voor te stellen op een rustige locatie in een natuurlijke omgeving in de bergen van Alicante, op een paar minuten van het strand van El Campello op 6 km, een van de meest gewilde kustgebieden van Alicante. Het is een wooncomplex van 20 halfvrijstaande eengezinschalets en 2 onafhankelijke chalets met een modern design, met een overwicht van witte en grijze kleuren om de huizen licht en duidelijkheid te geven.
Als u op zoek bent naar kwaliteit van leven voor u en uw gezin, dan is Altos de Alicante een uitstekende aankoopoptie voor een onverslaanbare prijs. De woningen zijn ideaal voor wie op zoek is naar een veilige gezinsomgeving midden in de natuur.
Levering: 30 maart 2024
BUSOT, COSTA BLANCA NOORD, Spanje. Eenmaal aangekomen in het charmante centrum van de oude stad, lijkt het alsof je 50 jaar terug in de tijd gaat.
De gevels van de huizen van de stad bevinden zich in smalle straatjes, het stadhuis van Busot bevindt zich op het kleine stadsplein. De oude witte gevel maakt het gebouw tot een prachtig monument.Het centrum van de mooie stad is door de eeuwen heen onveranderd gebleven.Busot heeft ook een toeristische trekpleister die veel bezocht wordt. De Cuevas de Canelobre zijn grotten gelegen op de heuvel van Cabezo D’Or, net achter de stad Busot.Busot ligt ongeveer 326 m boven het niveau van de Middellandse Zee, dus je kunt zelfs naar de zee en terug fietsen, hoewel dit natuurlijk moeilijker. De sportievelingen onder ons kunnen prachtige wandel- en mountainbiketochten maken. En natuurlijk kun je heerlijk ontspannen op een mooi terras in het oude centrum van Busot. Als typisch Spaans stadje zijn er veel bars en restaurants. Er is een ruime keuze aan winkels voor alledaagse dingen. Er is een bakker, een slager en een kleine supermarkt waar je goed terecht kunt. Er is ook een huisartsenpost. Voor grotere aankopen rijdt u in 10 minuten naar de nabijgelegen kustplaatsen SanJuan of Muchamiel.

Neem contact met ons op om uw bezoek te regelen! Een fantastische investering! MARQUANTHOUSES biedt de meest betaalbare investeringspanden aan de Costa Blanca.Betaalbare woningen in Spanje? Het is mogelijk wanneer u een goede locatie iets landinwaarts kiest voor een investering. We hebben een aantal gebieden in het binnenland van de Costa Blanca die speciaal worden aanbevolen voor investeerders met een beperkt budget.

Waar koopt u het goedkoopste onroerend goed aan de Costa Blanca?
De locatie van het onroerend goed is een van de belangrijkste factoren die de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Vanuit het oogpunt van investeerders zijn de eigendommen gelegen aan de eerste lijn van de kust het meest aantrekkelijk en, in het algemeen, zijn dit soort eigendommen het duurst. We kunnen echter ook goede investeringspanden iets landinwaarts aanbieden op unieke locaties voor investeerders, enkele zeer aantrekkelijke en betaalbare aanbiedingen. Natuurlijk betekent het feit dat u op slechts enkele kilometers van het strand ligt niet dat een relatief klein investeringsbudget u ervan weerhoudt om uw droom van het kopen van een aantrekkelijk onroerend goed in Spanje te realiseren.

WIJ helpen u van A-Z voor tijdens en na de verkoop! Alles onder één plu en in het Nederlands natuurlijk!!!!! Onze makelaar in Spanje is Nederlandstalig.
Een werkelijk uitzonderlijke service zal resulteren in een perfecte aankoop, aangepast aan uw vereisten. Wij zijn attente en proactieve makelaars, we hebben de gave om de juiste plaatsen te vinden om te bekijken, waardoor u de koper tijd en geld bespaart. Marquanthouses heeft ook toegang tot alle eigendommen die bij andere makelaars worden vermeld, aangezien we samenwerken met alle lokale makelaars en we namens de klant kunnen verhuren met nieuwbouwpromotors om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt.Marquanthouses Makelaars zal helpen u bij uw zoektocht naar onroerend goed. De hulp en ondersteuning die wij bieden is voor tijdens en na de aankoop. We werken altijd hard om de woning te vinden die u echt wilt. Zodra we uw droomhuis in Spanje hebben gevonden, zullen we u begeleiden en helpen bij het verkrijgen van alle juridische documenten, advocaat, notaris, kadaster, water- en elektriciteitsmaatschappij contractwijziging en een NIE-nummer, Will. Sleutelhouder-verhuurservice en belasting etc. Is dit toch niet de bungalow die u zoekt? WIJ ZOEKEN VOOR U. Neem gerust contact met ons op.
Bent u bijna door de bomen het bos kwijt ? Op internet staat immers vaak verwarrende of onjuiste informatie. Bespaar u tijd en laat het aan de profesionelen over .Vertel maar wat u zoekt en wij vinden dit GRAAG voor u!!!!!

Locatie
Busot, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?