Villa Bromelia: uw eigen paradijsje onder de zon! Bon bini na Korsou!

Curaçao

€275,500
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
155 m²
Perceel oppervlakte
1000 m²
Verdiepingen
1
Tuin
Privé grond
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé op eigen grond
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Moderne stijl
Complete badkamer
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Privé zwembad
Terras
Bergruimte
Veranda
Airconditioning
Uitstekend verhuur potentieel
En suite badkamer
Zwembad
Uitzicht
Omschrijving

Droomt u ook weg bij het idee van een huisje in de zon, op een tropisch eiland zelfs? Waar u bovendien gewoon Nederlands kan spreken!!

In samenwerking met CDL Architects te Curaçao bieden we u de kans om uw eigen bungalow of villa te laten bouwen op het prachtige Curaçao!

De te bouwen bungalow of villa kan worden gebouwd op een locatie/perceel naar uw keuze, we helpen u graag bij het vinden van een geschikt kavel! De genoemde prijzen voor deze villa zijn exclusief een eventueel perceel.

Type Villa Bromelia is een zeer ruime en strak uitgevoerde vrijstaande villa c.q. bungalow, met maar liefst 155m2 oppervlakte, 3 slaapkamers en 2 badkamers, een zeer groot overdekte porch met aansluitend pooldeck en zwembad. Alle kamers bevinden zich op de begane grond.
De oppervlakte van de porch is 35m2, het zwembad meet 25m2 met aansluitend het pooldeck van 33m2. De oppervlakte van de kavel is uiteraard afhankelijk van het stuk grond dat u kiest, informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag!
Indeling villa: entree, hal, ruime woonkamer met open keuken van 55m2, bijkeuken/berging, slaapkamer van 12m2, 1e badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel; slaapkamer van 13m2, en ouderslaapkamer van 17m2 met walk-in closet van 6m2.

De prijs van Villa Bromelia is vanaf ANG (Antiliaanse Guldens) 661.500 (prijspeil augustus 2022), exclusief 6% omzetbelasting en exclusief de kosten voor het kavel en stelposten*
De uiteindelijke prijs in euro’s is afhankelijk van wisselkoersen en mogelijke bank- en wisselkosten.

De prijs inclusief stelposten (excl. o.b.) is ANG 661.500 (ca. € 368.000 k.k., prijspeil augustus 2022). Voor dit type villa is de geschatte kavelprijs ca. € 100.000.

* stelposten zijn niet inbegrepen, zoals:
– Buitenkozijnen, Keuken, Tegels, Sanitair, Airco’s, Pool en Pooldeck, Landscaping

 

Locatie
Coordinates of this location not found

Contactformulier

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?