Geschakelde villa's of vrijstaande villa's met tuin en solarium vlakbij het strand in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid-Spanje te koop

Pilar de la Horadada, Alicante, Spanje

€239,900
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
151 m²
Perceel oppervlakte
160 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé
Pool
Mogelijkheid tot bouwen
Parkeerplaats
Privé
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Volledig ingerichte keuken
Tuin
Terras
Parkeerruimte
Lacquered doors
Versterkte deur
Inbouwkasten
Pre-installatie van A/C
Solarium
Complete badkamer
Uitzicht
Tuin
Omschrijving

Ruime vrijstaande en geschakelde villa’s, gelijkvloers met solarium en eigentijds design. De villa’s hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers, er zijn 16 geschakelde woningen en 5 vrijstaande woningen met een tuin en een groot solarium op de eerste verdieping. Inclusief pakket met apparaten, optioneel zwembad.
Deze hoogwaardige villa’s bevinden zich in een van de meest complete sectoren van Pilar de la Horadada, met alle denkbare diensten, op slechts 2 minuten van de hoofdstraat met winkels en restaurants die “typisch Spaans” eten serveren, op een minuut van de Paseo de la Rambla Boulevard (promenade) die ons een ontspannende ervaring biedt om door heel Pilar de la Horadada naar de zee te wandelen, omgeven door de natuur en goed gezelschap. Dit project ligt op 5 minuten lopen van het stadscentrum van Pilar de la Horadada en op een paar minuten lopen vindt u een grote supermarkt en ook het grote sportcentrum met binnenzwembad, paddletennisbanen, tennis, voetbalveld, enz. En op 7 autominuten van de prachtige stranden van Torre de la Horadada.
Dit is het moment voor een koper om te investeren in onroerend goed in Spanje, AANGEZIEN DE PRIJZEN SNEL STIJGEN. Het goed informeren van onze klanten over de huidige situatie van onroerend goed in Spanje is niet alleen onze dagelijkse taak, maar ook een morele plicht. Door u nu te helpen uw droomhuis in Spanje te kopen, helpen we u eenvoudig te voorkomen dat u er in de zeer nabije toekomst meer voor moet betalen. Wij beschouwen het ook als onze plicht om klanten die zich nu oriënteren over dit fenomeen te informeren, aangezien velen van u een off-plan woning kunnen kopen en terwijl uw huis wordt gebouwd, staat de prijs al voor u vast. U koopt een woning tegen de huidige prijs voor volgend jaar en bespaart zo veel geld met uw aankoop. We merken dat veel mensen niet goed op de hoogte zijn van de vastgoedsituatie in Spanje of helemaal niet op de hoogte zijn van de Spaanse vastgoedmarkt!!!!!!!

Locatie
Pilar de la Horadada, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?