Grote vrijstaande villa met privé zwembad op 2 km van het strand en 9 km van de stad Alicante, Gran Alacant, Alicante Costa Blanca Sur Spanje te koop

Santa Pola, Alicante, Spanje

€499,999
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
254 m²
Perceel oppervlakte
500 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Kenmerken
Gemeenschappelijk zwembad
Tuin
Parkeerruimte
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Automatic garage door
Inbouwkasten
Galerij
Uitzicht
Zwembad
Tuin
Omschrijving

MARQUANTHOUSES BIEDT TROTS RUBIK AAN
WAT IS RUBIK?
Het concept van Rubik valt op door zijn bijzondere lineaire architectuur, met elementaire kenmerken om te combineren met de natuurlijke omgeving. De grote ramen van het huis zorgen ervoor dat er gedurende een groot deel van de dag natuurlijk licht binnenkomt.
HOE DE HUISVESTING WORDT VERDEELD
Het huis heeft twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime woonkamer en een aparte keuken, met de mogelijkheid om de verschillende kamers te personaliseren. Het is gebouwd op percelen vanaf 500 m2.
De Woning is gebouwd met oog voor duurzaamheid en energiebesparing. Er zijn verbeteringen aangebracht zoals een hoge mate van isolatie in de thermische schil van de huizen of de integratie van hernieuwbare energiebronnen om warm water in het huis te genereren.
De bouwstijl van het Rubik-model is een hybride tussen moderne en mediterrane stijl.
Het Rubik-model verenigt beide stijlen op basis van de eenvoud van de vormen. Het verenigt rechte lijnen, vlakke wanden en grote ramen met metalen kozijnen in de moderne stijl. Rubik slaagt erin deze kenmerken te verenigen met de essentiële elementen van de mediterrane stijl, waarbij het probeert te spelen met de mediterrane cultuur, waarvan het belangrijkste doel is om de zon in elke hoek van het huis te laten schijnen. De warme kleuren geven de voorkeur aan de bouwtechnieken van de mediterrane stijl, met opengewerkte luiken, traliewerk, terracotta kleuren, hout, balken en hoge plafonds.
WAAR IS RUBIK
Het project zal worden gebouwd in de urbanisatie Monte y Mar, in Gran Alacant. Een rustige plek om te wonen vanwege de nabijheid van de belangrijkste punten van de stad, zoals de luchthaven Altet op slechts 5 minuten afstand, het stadscentrum op slechts 10 minuten afstand en de stranden Arenales del Sol en Carabassí, op slechts 2 km..Een plek om intense ervaringen te beleven
En stranden met fijn goudkleurig zand zoals El Carabassí, gevormd door een systeem dat duinen en dennenbossen combineert, met de mogelijkheid om watersporten te beoefenen en daarvoor geschikte ruimtes. Het heeft ook een lange promenade in Arenales del Sol, die wordt bevolkt door wandelaars, fietsers en skaters.
In een rustige omgeving vol natuur voor uw ontspanning
Dicht bij plaatsen zoals Clot de Galvany, waar u kunt genieten van de routes met een interessante diversiteit aan omgevingen. Uitzichtpunten van Gran Alacant en El Faro of het vissersdorp Santa Pola rijk en artistiek erfgoed.
Met alle diensten tot uw beschikking
Eindeloze diensten en infrastructuur in de omgeving, waaronder een winkelcentrum, winkels, een markt, recreatiegebieden, een school, een sportcentrum, medische diensten, een apotheek, banken, administratiekantoren, een bibliotheek, een kerk, enz.
Dichte afstanden van Rubik
Minder dan 5 minuten van het strand.
Minder dan 10 minuten van de luchthaven, verbonden via snelweg en snelweg.
Minder dan 15 minuten van het centrum van Alicante en de stad Elche.
Koop nu en zet de prijs vast .Oplevering 16 maanden. GOOD VALUE FOR MONEY !!!!!

Locatie
Gran Alacant, 
Santa Pola, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?