INFINITY BLUE vrijstaande design villa First Line Lagoon & Beach met prachtig uitzicht over het meer, strand en golf in Santa Rosalia Resort, Costa Cálida Spanje te koop

Torre-Pacheco, Murcia, Spanje

€1,214,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
1
Woonoppervlakte
349 m²
Perceel oppervlakte
392 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Carport voor twee auto´s
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Privé zwembad
Tuin
Terras
Kelder
Parkeerruimte
Complete badkamer
Patio
Dubbele ramen
Volledig ingerichte keuken
Pre-installatie van A/C
Uitzicht
Lagoon
Zwembad
Tuin
Omschrijving

ROLLS ROYCE EUROPEAN AWARD VOOR BESTE ONTWIKKELING IN EUROPA.
CRYSTAL LAKE Santa Rosalia is uniek! Santa Rosalia is een besloten en omheind complex met 24-uurs beveiliging en poorten. Het complex is ontworpen rond een indrukwekkend groen gebied van 126.000 m². In het centrale gebied zijn er paden en wandelpaden, fietspaden, sportfaciliteiten, fitness-, paddle- en tennisbanen, een minigolfbaan, tuinen en speelplaatsen, hondenparken, een clubhuis… En het juweel van het resort, dat ook in het centrale gedeelte ligt, is een mega zwembad een kristalheldere lagune OOK WEL LAKE OF MEER GENOEMD met een wateroppervlak van bijna 17.000 m², omgeven door witte zandstranden en palmbomen, een stukje van de Caribische stranden dichter bij Murcia, binnen de lagune liggen 2 eilanden, waarvan één met een strandbar. Direct op het Resort 35.000 m2 commerciële en horecafaciliteiten.
Spectaculair resort op minder dan 5 minuten rijden van de Middellandse Zeekust en de stranden van Los Alcazares en de Mar Menor en op loopafstand van vele voorzieningen. Slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Corvera (Murcia) en iets meer dan een uur van de luchthaven van Alicante.
Met alle infrastructuur, kinderspeelplaatsen en het prachtige en aantrekkelijke strand van Playa de la Laguna, maakt dit exclusieve resort een van de meest populaire plaatsen om te investeren in Europa.
Alleen het beste is goed genoeg?
WIJ BIEDEN INFINITY BLUE : 14 Villa’s ontworpen als een unieke ruimte in een omgeving van grote waarde. Santa Rosalia Resort is een project waarbij het ontwerp verder gaat dan esthetiek. Daarom is aan elk detail maximaal aandacht besteed om een fundamenteel doel te bereiken: een totale integratie die het mogelijk maakt een stedelijk wooncomplex te creëren dat in staat is op te gaan in de natuur.
Uw huis een exclusieve Villa AAN DE TEERSTE LIJN VAN DE LAGOON -BEACH
Uw nieuwe huis wordt bestudeerd in in detail om een maximale benutting van de ruimte ruimte en een optimale en veelzijdige en veelzijdige indeling.
Open naar de omgeving en naar de zon, hebben de woningen een groot glasoppervlak en een karakteristiek architectonisch element dat is ontworpen om het licht te optimaliseren en te gradueren.
en een karakteristiek architectonisch element dat is ontworpen om het natuurlijke licht het hele jaar door te optimaliseren en te gradueren.
Alleen het beste is goed genoeg? INFINITY BLUE Villa’s
WIJ BIEDEN 14 Villa’s ontworpen als een unieke ruimte in een omgeving van grote waarde. Santa Rosalia Resort is een project waar design verder gaat dan esthetiek. Daarom is maximale aandacht besteed aan elk detail om een fundamenteel doel te bereiken: totale integratie die het mogelijk maakt een stedelijk wooncomplex te creëren dat in staat is op te gaan in de natuur.
Uw huis een exclusieve Villa AAN DE EERSTE LIJN VAN HET STRAND VAN DE LAGOON
Uw nieuwe huis wordt in detail bestudeerd om de ruimte optimaal te benutten en een optimale en veelzijdige indeling te creëren.
De huizen staan open voor de omgeving en de zon en hebben een groot glasoppervlak en een karakteristiek architectonisch element dat is ontworpen om het licht te optimaliseren en te gradueren.
en een karakteristiek architecturaal element dat ontworpen is om het natuurlijke licht het hele jaar door te optimaliseren en te gradueren.
natuurlijk licht het hele jaar door. Ze omarmen de buitenruimte om perfecte interieurs te creëren. Door hun oriëntatie en grote ramen worden de buitenruimtes geïntegreerd en baden alle kamers in het licht.
In INFINITY BLUE worden de gemeenschappelijke ruimtes maximaal verzorgd. De vloeren van de gemeenschappelijke binnenruimten worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en de muren bieden een combinatie van verschillende materialen, afhankelijk van de ruimte.
De buiten urbanisatie is gepland als een promenade, een route tussen verschillende materialen die harmonie geven aan het geheel in lijn met de rest van het project en altijd in overeenstemming met alle toegankelijkheidsvoorschriften. De deuren zullen automatisch en van roestvrij staal zijn; ze zullen uitgerust zijn met alarm en telefoon voor noodgevallen.
Ruimte voor fietsen.Een onderscheidende esthetiek, avant-gardistisch, maar ook nuttig en menselijk. Een uitdaging die staat voor ons streven naar duurzaamheid door milieu-integratie en energie-efficiëntie.milieu en energie-efficiëntie. Elk huis is ontworpen als een uniek stuk.uniek. Een wereld op maat, helder en comfortabel, die deelneemt en vorm geeft aan een architectonisch onberispelijk geheel.Privé-tuinen. Een tuin in een tuin. Een woonwijk die gebruik maakt van zijn verhoogde positie om uit te kijken over het meer.Een verhoogde positie om uit te kijken over het meer alsof het een zee is zonder de spectaculaire de spectaculaire golfbaan die het omringt uit het oog te verliezen.
omliggende golfbaan.Het mediterrane klimaat nodigt u uit om elk seizoen van het jaar te beleven.Elk seizoen van het jaar. Het mediterrane klimaat nodigt u uit om elk seizoen van het jaar te ervaren.en terrassen maken deel uit van elke kamer dankzij de van elke kamer dankzij de ramen ramen die de schoonheid van het landschap de schoonheid van het landschap naar elke hoek van het huis brengen.Alle terrassen krijgen een watervoorziening en een waterafvoersysteem.
Ze zullen ook verlichting, verlichting, een stopcontact en een televisieaansluiting hebben.Bovendien, voor maximale veiligheid, zullen deze buitenruimtes worden geplaveid met antisliptegel en een plint van hetzelfde materiaal bevatten in gebieden waar het nodig is.
De ligging zal u trots maken van uw nieuwe huis nog voordat u het betreedt ……………………. INFINITY BLUE VILLAS …………. EEN PRIVELAGE.

Locatie
Santa Rosalía, 
Torre-Pacheco, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?