*****KEYREADY. Buitenkans Nieuwbouwwoningen reeds afgewerkt met prachtig uitzicht in San Miguel , Costa Blanca Zuid , Alicante , Valencia, Spanje te koop.

San Miguel de Salinas, Alicante, Spanje

€151,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
107 m²
Perceel oppervlakte
140 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Terras
Volledig ingerichte keuken
Wooden doors
Lacquered doors
Inbouwkasten
Complete badkamer
Solarium
Parkeerruimte
Gemeenschappelijk zwembad
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Uitzicht
Tuin
Omschrijving

Turnkey . We hebben nog enkele woningen direct beschikbaar vanaf 161.000 euro.
Woningen met 2 en 3 slaapkamers, met hoogwaardige binnen- en buitenafwerking, prachtig uitzicht en grote integratie met de natuurlijke omgeving. De unieke natuurlijke omgeving biedt de mogelijkheid van een gezonde manier van leven; weg van stress, lawaai, vervuiling; kortom, zoiets als een paradijs.

*-Door de grote vraag is het tegenwoordig erg moeilijk om reeds gebouwde nieuwbouwwoningen te vinden en als u geïnteresseerd bent in dit type woning moet u snel handelen want er zijn er nog maar weinig over en de “beste uitzichten ” van deze worden het snelst verkocht.

LOS ALCORES VILLAGES is een ontwikkeling die twee verschillende woonwijken omvat. Elk met zijn eigen kenmerken, maar met een gemeenschappelijke link: de bevoorrechte omgeving. Het vastgoedcomplex biedt 126 woningen verdeeld over twee bouwtypes:

LOS ALCORES VILLAGES I
LOS ALCORES VILLAGES II
Ze liggen in twee verschillende blokken, maar delen een centrale straat die ze van elkaar scheidt. Beide volgen dezelfde bouwstijl, de traditionele mediterrane stijl.

LOS ALCORES VILLAGES I is een ontwikkeling bestaande uit 72 woningen, met een sobere stijl, met decoratieve elementen die het een eigen karakter geven, met natuurstenen ornamenten, ecologisch en duurzaam.

LOS ALCORES VILLAGES II, bestaat uit 54 prachtige woningen in rustieke stijl. De esthetiek doet denken aan de witte dorpen van de Middellandse Zeekust, maar met een vernieuwd imago.

LOS ALCORES VILLAGES ligt op een voorgebergte, met het fantastische landschap van Las Lagunas de Sal de Torrevieja en de Middellandse Zee als achtergrond, in de woonwijk Los Altos de San Miguel. Slechts 2,5 kilometer langs de weg CV-941 van het charmante dorp San Miguel de Salinas; een typisch stadje van de Vega Baja in Alicante, een dorp dat allerlei diensten aanbiedt. De nabijheid van grote steden zoals Torrevieja, Orihuela, San Javier,… maakt het mogelijk om over alle essentiële diensten te beschikken (ziekenhuizen, universiteit, winkelcentra, vrije tijd, stranden, ….).

LOS ALCORES VILLAGES heeft een uitzonderlijke communicatie: het heeft een gemakkelijke en nauwe toegang tot de AP-7 (2,5 kilometer) die de communicatie met Murcia, Alicante en Cartagena in minder dan 45 minuten vergemakkelijkt. Groot verhuurpotentieel.

*Investeerders, dit is uniek

Locatie
San Miguel de Salinas, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?