Luxe Vrijstaande villa in Colinas Golf & Country Club, Campoamor, Costa Blanca Zuid, Alicante, Valencia Spanje te koop

Orihuela, Alicante, Spanje

€850,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
140 m²
Perceel oppervlakte
1013 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Kenmerken
Privé zwembad
Tuin
Direct aan golfbaan
Uitzicht
Golf
Open
Omschrijving

De gemeenschap van Mandarino gelegen in Las Colinas Golf is een van de weinige gemeenschappen van vrijstaande villa’s die niet omgeven zijn door of in de buurt liggen van vlakke projecten. De gemeenschap bestaat uit verschillende gelijkvloerse villa’s met optionele kelders/garages en/of dakterrassen. Op loopafstand van het clubhuis en alle plaatselijke voorzieningen, evenals de golfbaan, restaurants en bars. Deze unieke locatie biedt veel privacy en een prachtig open uitzicht op het omringende bos en de groene omgeving.
Elke Villa is ontworpen voor de luxe markt en heeft een eigentijdse en zeer hoogwaardige afwerking met grote ruime terrassen en elke woning heeft een eigen parkeerplaats en bergruimte.

Deze eersteklas woningen in Las Colinas Golf beschikken over de nieuwste technologie, hoogwaardige apparatuur, airconditioning, vloerverwarming in alle badkamers (optioneel in het hele pand), LED-verlichting, gemotoriseerde rolluiken (slaapkamers), prachtig aangelegde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes en een design zwembad.

Las Colinas Golf & Country Club ligt in Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, Spanje. Gelegen in de heuvels is “Las Colinas” omgeven door natuurreservaten, mediterrane bossen en fruitboomgaarden die een unieke, afgelegen en rustige omgeving bieden. Deze gesloten gemeenschap met 24-uurs beveiliging biedt een prachtige selectie van moderne appartementen en villa’s. De golfbaan is in 2015 door de World Travel Awards uitgeroepen tot de beste golfbaan van Spanje, is in 2015 en 2016 ook uitgeroepen tot het beste villaresort van Spanje en heeft sindsdien diverse andere prijzen opgehaald.

Locatie
Campoamor Golf, 
Orihuela, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?