Mooi halfvrijstaand huis met privé zwembad in San Pedro del Pinatar, Murcia, Costa Calida, Spanje

San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanje

€329,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
124 m²
Perceel oppervlakte
150 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Kenmerken
Parkeerruimte
Privé zwembad
Volledig ingerichte keuken
Versterkte deur
Lacquered doors
Major appliances
Complete badkamer
Solarium
Dubbele ramen
Terras
Tuin
Uitzicht
Tuin
Zwembad
Omschrijving

We zijn verheugd u een nieuw project te kunnen presenteren dat ongetwijfeld interessant zal zijn voor veel van uw klanten: Joblán Villas in San Pedro del Pinatar, Murcia. We hebben het niet alleen over huizen, maar over ruimtes waar design, comfort en kwaliteit samenkomen.
Deze twee halfvrijstaande villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers onderscheiden zich door hun privézwembad, aangevuld met een buitendouche die ideaal is voor warme dagen. Voor degenen die waarde hechten aan comfort biedt elke villa bovendien een eigen parkeerplaats.
Een van de grote attracties is het solarium dat is uitgerust met een zomerkeuken, met drie modules, granieten werkbladen en een gootsteen die zowel warm als koud water levert. Op het gebied van airconditioning heeft elke villa een pre-installatie voor airconditioning per verdieping en een interne distributie via kanalen in het verlaagde plafond.

Bedrooms 3
Bathrooms 3
Garage 1
Year Built 2024
Area 124.15 m²
Plot Size 150.1m²

Description
Met genoegen presenteren wij dit unieke en exclusieve project – Villas Joblán gelegen in San Pedro del Pinatar, Murcia. We hebben het niet alleen over huizen, maar over ruimtes waar design, comfort en kwaliteit samenkomen.
Deze twee halfvrijstaande villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers vallen op door hun privézwembad, aangevuld met een buitendouche, ideaal voor warme dagen. Bovendien biedt elke villa, voor degenen die waarde hechten aan gemak, een eigen parkeerplaats.
Een van de grote trekpleisters is het solarium uitgerust met een zomerkeuken, met drie modules, een granieten aanrechtblad en een gootsteen die zowel warm als koud water levert. Wat airconditioning betreft, heeft elke villa pre-installatie van airconditioning per verdieping en een binnenverdeling via kanalen in een verlaagd plafond.
Deze villa’s zijn een unieke kans voor wie op zoek is naar een huis van superieure kwaliteit vlakbij het strand.
San Pedro del Pinatar, een kustplaats aan de Costa Cálida, is werkelijk bevoorrecht; de kusten worden omringd door zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee, iets unieks en ongewoons aan de Spaanse Levantijnse kust.
Het warme klimaat, met gemiddelde temperaturen van 18 graden gedurende het hele jaar, en de meer dan 315 dagen natuurlijk licht maken deze prachtige gemeente Murcia tot een ideale plek voor zowel vakanties als om uw verblijf permanent te vestigen.

Features
25 minutes from the airport
Air Conditioning (optional prepared)
Built in Wardrobes
close to golf course
Close to the beach
Double glazing
Electric Shutters
High quality finishes
Near the beach
Near the sea
outdoor kitchen
Private Parking
Private swimming pool
Solarium

Locatie
San Pedro del Pinatar, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?