OCEAN EYE - Puerto de La Duquesa 1 exclusieve VILLA met panoramisch zeezicht dichtbij de jachthaven van La Duquesa, Manilva Costa del Sol, Spanje te koop

Manilva, Málaga, Spanje

€1,270,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
225 m²
Perceel oppervlakte
1697 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Porcelain floor
Aluminium timmerwerk
Versterkte deur
Automatic garage door
Lacquered doors
Inbouwkasten
Kleedkamer
Airconditioning Warm/Koud
Vloerverwarming in badkamers
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Entree met video systeem
Privé zwembad
Tuin
Uitzicht
Open
Zwembad
Tuin
Omschrijving

Nog maar 1 te koop.
La Duquesa, Manilva. A View To The Sea: prachtige luxe villa, gemaakt om toeschouwers te zijn van het schitterende uitzicht op de Middellandse Zee.
Onvergelijkbare zeeuitzichten die het hoogste gevoel van welzijn bevorderen.
De buitenruimtes die deel uitmaken van het ontwerp van deze exclusieve villa’s, zijn zorgvuldig doordacht, zodat u te allen tijde de frisse lucht kunt inademen, de rust kunt voelen en gehypnotiseerd kunt worden door de zee. Binnen in de villa’s zult u ook de balans en architecturale harmonie kunnen voelen die uw huis met positieve energie zullen vullen.
b3 -3 242m² 1.697m².Om de schoonheid van de omgeving te versterken, is het ontwerp van Ocean Eye van voortreffelijke elegantie, verfijnde moderne structuren met een kwaliteitszegel in de materialen en grote ramen om het interieur te verlichten. Het doel van deze spectaculaire villa’s is om de maximale luxe met uitzicht op zee te vertegenwoordigen. Schijnt met een uniek licht, een vuurtoren in de Middellandse Zee kunnen simuleren. Drie prachtige luxe villa’s, gemaakt om toeschouwers te zijn van wat er in de Middellandse Zee gebeurt. Geniet van het uitzicht op een ongeëvenaarde schoonheid die zeker de hoofdrolspelers zal zijn van een welzijn van de hoogste ambitie.
De zonsondergang, een hoogtepunt van de dag, waar de kleuren van de natuur samenvloeien tot een waar kunstwerk. De gezamenlijke verlichting van de villa bij zonsondergang laat niemand onverschillig en wordt het beste gezelschap op zulke kostbare momenten. Ocean Eye, is een sublieme keuze voor liefhebbers van goede smaak en de mooiste sensaties die de omgeving ons biedt.Drie prachtige luxe villa’s, gemaakt om toeschouwers te zijn van wat er gebeurt in de Middellandse Zee. Geniet van het uitzicht op een ongeëvenaarde schoonheid die zeker de hoofdrolspelers zal zijn van een welzijn van de hoogste ambitie.Laatste villa te koop! Opleverinc ca. 12 maanden na aankoop.

Locatie
Manilva, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

LIV Waterside Nightime
€959,991
Dubai Marina, 
Dubai
27
€875,921
Dubai, 
Dubai
26
€462,907
DAMAC Hills 2, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.