Oceanic luxe villa gelegen tussen el puerto de La Duquesa, Manilva en Sotogrande, Costa del Sol Spanje te koop

Manilva, Málaga, Spanje

€1,387,066
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
0
Woonoppervlakte
242 m²
Perceel oppervlakte
802 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Porcelain floor
Aluminium timmerwerk
Automatic garage door
Versterkte deur
Lacquered doors
Airconditioning Warm/Koud
Vloerverwarming in badkamers
Complete badkamer
Major appliances
Automatisch irrigatiesysteem
Terras
Tuin
Uitzicht
Zee
Open
Zwembad
Tuin
Omschrijving

Gelegen in een bevoorrechte en unieke situatie, vormend een balkon boven de Middellandse Zee, nog nooit eerder gezien. Een perfect recept dat licht, zee en luxe design combineert. OCEANIC maakt het mogelijk om op een idyllisch uitzichtpunt te wonen waar u elke dag kunt genieten van de schoonheid van de zonsopgang en de charme van de zuidelijke zonsondergang. Een onbeschrijfelijk gevoel voor natuurliefhebbers. Het genieten van de omgeving wordt vermengd met een prachtig villa-ontwerp en zorg van het hoogste niveau, waarbij geen detail zal ontbreken om de perfecte setting te creëren. Tweede fase te koop! OCEANIC is het complex van luxe villa’s met het beste panoramische uitzicht op de zee aan de Costa del Sol, geïmpregneerd door de geur van de zeebries.
De filosofie die Oceanic omringt, wordt vertegenwoordigd door een architectuur waarbij de ruimtes baden in licht en lucht, waardoor een beweging ontstaat die buiten wordt geboren en door het interieur van de villa loopt.
Om maximale vrijheid te vertegenwoordigen, zijn de wanden geglazuurd, waardoor het binnenste gezichtsveld van de villa volledig open blijft. Dit effect beschermt op zijn beurt de privacy van de eigenaren in het algemeen
moment. Ultra-eigentijds design, gekleed in de elegante materialen die deze prachtige villa’s zullen vormen.Tweede fase te koop! OCEANIC is het complex van luxe villa’s met het beste panoramische uitzicht op de zee en de Costa del Sol, geïmpregneerd door de geur van de zeebries.Tweede fase te koop! OCEANIC is het complex van luxe villa’s met het beste panoramische uitzicht op de zee en de Costa del Sol, geïmpregneerd door de geur van de zeebries.

Locatie
Manilva, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?