Polop – Nieuwbouwvilla.Vrijstaande chalets met twee verdiepingen in La Alberca op percelen van 434 m2 tot 467 m2. met prachtig uitzicht over de baai van Altea en de bergen in Polop de la Marina, Costa Blanca Noord, Spanje te koop

Polop, Alicante, Spanje

€392,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
114 m²
Perceel oppervlakte
452 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé
Pool
Mogelijkheid tot bouwen
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Porcelain floor
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Elektrische jaloezieën
Underfloor Heating-master bath
Complete badkamer
Pre-installatie van A/C
Volledig ingerichte keuken
Parkeerruimte
Uitzicht
Zwembad
Tuin
Open
Omschrijving

project van 4 villa’s met telkens twee verdiepingen in de zone ‘La Alberca’, op percelen van 434 m² tot 467 m². De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft mooie zichten over de baai van Altea en de bergen.

Deze woning komt met verschillende opties en de prijs is vanaf 320000 €. Voor 380000 € is deze woning full-option met alle mogelijke opties inbegrepen. Ook de afwerking kan volledig naar eigen smaak, maar de standaard afwerking is reeds van zeer hoge kwaliteit. Bovendien is er een mogelijkheid om een kelder onder de woning te laten bouwen.

Een beetje meer over Polop …
Het stadje Polop, ook wel Polop de la Marina genoemd, ligt in het binnenland van de noordelijke Costa Blanca in een gebied dat bekend staat als Marina Alta. De lokale economie is vooral gebaseerd op landbouw en toerisme. Het stadje is een genot om te verkennen en perfect voor een ochtend- of middagwandeling. De heuvel, waar vroeger het kasteel lag, wordt omgeven door een middeleeuwse muur en is een must om te bezoeken. Volg het zigzag pad en u zult beloond worden met een aantal prachtige uitzichten. Op een heldere dag zie je recht naar Albir en Altea aan de kust en landinwaarts naar Callosa d’en Sarriá en de Sierra Bernia. U zult tevens de berg Leon Dormido, ofwel de slapende leeuw, achter Polop kunnen herkennen. Polop staat ook bekend bij wandelaars en beoefenaars van canyoning.
Kortom, verbazingwekkende plekken, een ongelooflijke cultuur, levendige feesten die de gewoonten van de stad goed weerspiegelen, en een voortreffelijke gastronomie maken van Polop een unieke locatie om te wonen of van je vakantie te genieten.Afstand tot het strand: 8 km Afstand tot de luchthaven: 50 km Afstand tot de golfbaan: 5 km.

Locatie
Polop, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?