Prachtige Vrijstaande Villas op 3 minuten loopafstand van het strand, Villas del Mar, Playa Honda, La Manga, Murcia, Costa Calida, Spanje

Mar Menor, Murcia, Spanje

€384,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
126 m²
Perceel oppervlakte
440 m²
Gemeubileerd
Gemeubileerd
Tuin
Betegelde patio
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Bouwjaar
2021
Kenmerken
Zwembad
Parkeerruimte
Solarium
Versterkte deur
Automatic garage door
Lacquered doors
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Op loopafstand van restaurants
Op loopafstand van winkels
Op loopafstand van strand
Inbouwkasten
Vloerverwarming in badkamers
Uitzicht
Zee
Dorp
Omschrijving

Marquanthouses vertegenwoordigt Amay El Residencial Villas del Mar in Playa Honda, Mar Menor, Murcia en bestaat uit 16 percelen voor 16 verschillende villa’s met zeezicht. Waar er de mogelijkheid is om het type perceel te kiezen, aangezien er van 400 m2 tot 800m2 zijn en dus ook kunnen kiezen tussen 4 verschillende modellen villa’s volgens uw behoeften. Gemma-model, roze of blauw Laguna-model, Silvia-model en Greta-model.
Een prachtige en rustige omgeving om los te koppelen, de luxe van uw privacy op slechts 3 minuten lopen van het strand. Gelegen in een van de mooiste en rustigste gebieden tussen Mar Menor Mar de Cristal en het pittoreske stadje met zijn Cabo de Palos en La Manga. Naast het natuurpark, in de buurt van verschillende mooie havens Er zijn verschillende modellen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, evenals de mogelijkheid om een ​​kelder en een privézwembad te hebben. Alle woningen hebben een terras, eigen tuin en toegangsdeur voor de auto. Bovendien zijn ze ontworpen met materialen van hoge kwaliteit met behulp van de meest zorgvuldige technologie en bieden ze maximaal comfort aan onze klanten. Marquanthouses biedt haar meubelpakket tegen een prijs aan. Ben je op zoek naar een plekje in de zon? Een tweede huis of villa in Spanje? Deze vrijstaande villa van hoge kwaliteit is ideaal voor uw nieuwe leven in de Middellandse Zee.
Playa Honda is een semi-stedelijk strand met een brede promenade aan de oevers van de Mar Menor, een lagune aan de kust met zout water van de Middellandse Zee in de regio Murcia en is uitgerust met goede faciliteiten.

Locatie
Playa Honda, 
Mar Menor, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?