Silk is een unieke villa in Cancelada, de New Golden Mile van Estepona Costa del Sol Spanje te koop

Estepona, Málaga, Spanje

€1,073,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
0
Woonoppervlakte
406 m²
Perceel oppervlakte
1002 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele beglazing (Climalit)
Vloerverwarming in badkamers
Airconditioning Warm/Koud
Porcelain floor
Automatic garage door
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Kleedkamer
Privé zwembad
Tuin
Automatisch irrigatiesysteem
Entree met video systeem
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Complete badkamer
Uitzicht
Zwembad
Open
Tuin
Omschrijving

Silk is een unieke villa aan de New Golden Mile van Estepona. In een betoverende omgeving, badend in mediterraan licht en gezegend met de mooiste zonsondergangen, combineren perfecte natuurlijke elementen om deze 13 droomhuizen te creëren.
Een zeer indrukwekkende villa in al zijn ruimtes, waardoor de prachtige mediterrane bries door alle hoeken van het huis kan reizen en de eigenaar welzijn kan bieden. Het concept en de betekenis van deze villa’s is om geweldige momenten te delen met maximale privacy en comfort voorop te stellen.
Met een glasfolie-ontwerp voor maximale verlichting, om de vrijheid te weerspiegelen en het prachtige interieur van Silk Villas tot leven te brengen.
Een van de meest opvallende ingrediënten van Silk is de serene elegantie van het ontwerp, de perfecte combinatie van texturen en materialen samen met de spectaculaire locatie waarin ze worden gevonden.
Als ware het zijde, is het ontwerp van deze villa’s zorgvuldig ontworpen om een ​​voortreffelijk kunstwerk te creëren dat de meest veeleisende zal bevallen. Wonen bij Silk Villa is een viering van elegantie, een eerbetoon aan luxe en puur plezier.
Een droomplek, op een steenworp afstand van de zee en vlakbij een van de laatste echt Andalusische wijken. In de toekomst zult u via een brug rechtstreeks toegang hebben tot de prestigieuze Los Flamingos Golf Club.
Tussen Puerto Banús en Estepona ligt de stad Cancelada, behorend tot de gemeente Estepona, die zijn essentiële Spaanse charme heeft behouden. Het vertegenwoordigt het “echte Andalusië” waar u kunt genieten van de traditie en warmte van Zuid-Spanje. Het heeft in de om geving talloze bars en restaurants met een mediterrane keuken, winkels en allerlei diensten, en is omgeven door de natuur en de beste golfbanen.

Locatie
Cancelada, 
Estepona, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?