VILLA met zwembad in Guardamar del Segura met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, Costa Blanca Zuid, Spanje te koop.

Guardamar del Segura, Alicante, Spanje

€457,780
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
0
Woonoppervlakte
188 m²
Perceel oppervlakte
250 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage voor twee auto´s
Bouwjaar
2022
Kenmerken
Privé zwembad
Solarium
Terras
Volledig ingerichte keuken
Garage
Porcelain floor
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Inbouwkasten
Kleedkamer
Airconditioning
Major appliances
Uitzicht
Open
Zee
Green Zones
Omschrijving

Elegante Villa in beperkte oplage met een minimalistisch karakter, gebouwd in Guardamar de Segura met eigentijdse architectuur die ruimte en licht benadrukt. Elke villa heeft een eigen privézwembad, grote terrassen en een solarium die u uitnodigen om te genieten van een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee.
Een prachtig huis en een perfecte locatie dicht bij vele mooie stranden, restaurants, bezienswaardigheden en activiteiten, die allemaal zorgen voor een hoge kwaliteit van leven.Elke villa heeft een eigen privézwembad, zeer grote terrassen en een solarium om de externe ruimtes die zo belangrijk voor ons zijn, te maximaliseren.
Deze uitstekende mediterrane huizen zijn 170 m² groot, verdeeld over 2 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers.
Ons nieuwste Essence-project bevindt zich op een geweldige locatie! Het is gelegen op loopafstand van het strand, voorzieningen en diensten terwijl u geniet van een rustig leven en een buitengewone residentie met optimaal uitzicht midden in de natuur.
klimaatcontrole
Airconditioning
Terras
Gebouwd volgens de hoogste normen en met de aantrekkingskracht van functionele luxe, zijn deze villa’s zorgvuldig ontworpen. Oplevering vanaf november 2022. Waarom de Costa Blanca, Costa Sur en Costa Cálida de beste Spaanse regio’s zijn
De Costa Blanca en Costa Cálida hebben het gezondste klimaat ter wereld. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie het bijna perfecte klimaat voor de mens op aarde. Dat kunnen we alleen maar bevestigen. Maar dit gebied is veel meer dan zon, zee en strand.
Hier vindt u een hogere kwaliteit van leven. Je ervaart rust en een langzamer tempo, maar ook cultuur en gastronomie. Op korte afstand van de kust vindt u een betaalbare villa.

Locatie
Guardamar del Segura, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

17
€238,200
Dubai, 
Dubai
foto 2
€164,000
Dubai, 
Dubai
IMG-20231008-WA0057
€65,000
Praia, 
Kaapverdië

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?