Villa's ESSENTIAL IN SIERRA CORTINA met privé zwembad in Finestrat , Alicante, Valencia Costa Blanca Noord, Spanje te koop

Finestrat, Alicante, Spanje

€845,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
143 m²
Perceel oppervlakte
479 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Automatic garage door
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Privé zwembad
Tuin
Complete badkamer
Keramische tegelvloer
Uitzicht
Open
Tuin
Zwembad
Omschrijving

ESSENTIEEL Villa’s IN SIERRA CORTINA
Nieuw concept van villa’s in moderne stijl, uniek en bijzonder. 9 eengezinsvilla’s met 3 slaapkamers op percelen met uitzicht op zee waar het licht alle kamers baadt. De villa’s hebben ruime percelen met veel privacy, exclusieve uitrusting en een selectie van materialen van topkwaliteit. Gelegen in Sierra Cortina Resort, een van de meest complete urbanisaties aan de Costa Blanca, waar je kunt genieten van een Privé Club, Pitch en Putt Golfbaan en 24-uurs beveiliging.
Sierra Cortina Resort, gelegen aan de Costa Blanca, Finestrat is een luxe residentiële ontwikkeling, waar u kunt genieten van een breed scala aan recreatieve activiteiten en een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning. Het uitzonderlijke microklimaat biedt meer dan 3000 zonuren per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 19ºC.
Luxueuze villa’s, herenhuizen, appartementen en grondstukken vormen kleine dorpen met een unieke fysionomie die alleen het Middellandse Zeegebied heeft kunnen bereiken.
Met een bevoorrechte ligging tussen de zee en de bergen, in de zogenaamde “Sierra Cortina” van Finestrat, biedt deze urbanisatie een uitgebreid scala aan diensten binnen het complex zelf:
Privéclub met fitnessruimte, beautyruimte en vier paddlebanen, een tennisbaan en een restaurant.
Het is dus een compleet aanbod dat bovendien wordt aangevuld dankzij de nabijheid van het themapark “Terra Mítica” en op minder dan 300 meter afstand liggen hypermarkten, drie golfbanen, drie tennisbanen, een fitnessruimte, een fitnessruimte, een beautyruimte en vier paddlebanen. Het is dus een compleet aanbod dat wordt aangevuld door de nabijheid van het themapark “Terra Mítica” en op minder dan 300 meter afstand zijn er hypermarkten, drie golfbanen, 4- en 5-sterrenhotels, winkelcentra, restaurants, bioscopen en talloze etablissementen van allerlei aard. Het strand van Finestrat ligt op 5 minuten rijden met de auto. Alicante 30 minuten. Luchthaven 35 minuten. Villa’s ESSENTIAL IN SIERRA CORTINA met privé zwembad in Finestrat , Costa Blanca Noord Spanje te koop
Veilig en vertrouwd uw woning kopen aan de Costa Blanca, met marquanthouses uw Nederlanstalige makelaar in Spanje.
Uw villa of ander soort huis aan de Costa Blanca in Spanje verhuren betekent dat u extra inkomsten genereert. Vakantieverhuur in Finestrat is het meest aantrekkelijk, natuurlijk kunt u uw woning zelf gebruiken wanneer het u uitkomt.

Locatie
Finestrat, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?