Villa's in Manila Vrijstaande villa te koop in Manilva, Malaga, Costa del Sol, Spanje

Manilva, Málaga, Spanje

€649,000
Woning Type: Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
1
Woonoppervlakte
133 m²
Perceel oppervlakte
605 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Bouwjaar
2022
Kenmerken
Verwarming
Airconditioning
Porcelain floor
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Privé zwembad
Volledig ingerichte keuken
Complete badkamer
Uitzicht
Zwembad
Tuin
Open
Zee
Omschrijving

14 spectaculaire villa’s met een fris ontwerp, verdeeld over 2 verdiepingen, deze ruime Costa del Sol-villa’s gaan
worden gebouwd met alleen de beste materialen.ontwerp van de villa’s streeft naar het maximaliseren van de binnen-buitenstroom die zo essentieel is voor de mediterrane levensstijl. Ontdek de faciliteiten en diensten die u kunt vinden in deze spectaculaire villa’s. De plafonds van de eerste verdieping bedekken op subtiele wijze het terras dat door alle slaapkamers wordt gedeeld, waardoor het licht wordt verwarmd om gemakkelijk binnen te komen, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen. U heeft de beschikking over de beste golfbanen, tennisclubs, watersporten, polo clubs, paardrijden, park met dieren in het wild en nog veel meer. Dit alles vergezeld van meer dan 320 dagen zon per jaar.
De plafonds van de eerste verdieping bedekken subtiel de terrassen die door alle slaapkamers worden gedeeld. Zo kan het licht gemakkelijk binnenkomen, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen. Elk element, van de architectuur die het gebouw vorm geeft, tot in de kleinste ontwerpdetails, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal Het ontwerp van deze villa’s streeft naar een maximale binnen-buitenstroom die zo essentieel is voor de mediterrane levensstijl.
MODERNE VILLA TE KOOP in Manilva aan de Costa del Sol Dit huis is zorgvuldig ontworpen om een ​​continuïteit te creëren tussen binnen en buiten met een doorschijnende en open begane grond die leidt naar het terras en is verdeeld over 2 niveaus. Deze ruime Costa del Sol villa is gebouwd met alleen de beste materialen.
Dit prachtige moderne en frisse ontwerp is een herinterpretatie van de traditionele architectuur van witte volumes en stijlen. Elk afzonderlijk element, van de architectuur die het gebouw vormt tot in de kleinste ontwerpdetails, streeft dezelfde filosofie na en gebruikt dezelfde taal. Alle kwaliteiten die we in onze huizen gebruiken, voldoen aan de hoogste normen. Het ontwerp maximaliseert de binnen-buitenstroom die zo essentieel is voor de mediterrane levensstijl. Alle hoogste kwaliteiten die we gebruiken zijn van een hoge standaard, we gebruiken het beste marmer, hout en timmerwerk voor onze luxe villa’s. Mooie off-plan villa’s te koop beschikbaar op een zeer goede locatie in Manilva, Malaga. U heeft de beschikking over de beste golfbanen, tennisclubs, watersporten, poloclubs, paardrijden, parken met dieren in het wild en meer. Dit alles vergezeld van meer dan 320 dagen zon per jaar. U zult genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee Zee richting Noord-Afrika. In Sotogrande en omgeving vindt u een haven en een charmante jachthaven, elegante restaurants, strandclubs, spa, luxe winkels en de meest prestigieuze golfbanen in een natuurlijke en exclusieve omgeving. Manilva is de ideale bestemming voor een vakantievilla of om verblijft het hele jaar door voor degenen die rust en kalmte zoeken, omringd door de zee en de charme van een wit dorp. Gelegen in het westelijke deel van de Costa del Sol, grenst deze gemeente aan de provincie Cádiz en heeft alle voorzieningen om te genieten van de prachtige stranden en de natuur.
Neem contact met ons op om te zien welke woningen beschikbaar zijn.

Locatie
Manilva, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?