Weg Naar Westpunt 56

Willemstad, CW

€130,000
Referentienummer:
 26199
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
Woonoppervlakte
120 m²
Perceel oppervlakte
Tuin
1
Parkeerplaats
2
Omschrijving

BUNGALOW SAONA – CURACAO

Wie zegt dat uw eigen vakantievilla op het tropische Curaçao duur moet zijn? Ook in de lagere prijsklassen bieden we fantastische villa’s / bungalows met eigen zwembad!

In samenwerking met CDL Architects bieden we u de unieke mogelijkheid om uw eigen villa te laten bouwen op dit prachtige eiland!

Type Villa Leonie is een knusse en toch ruime vrijstaande villa met een oppervlakte van 85m2, 2 slaapkamers en 2 badkamers, groot overdekt terras (porch) met privé zwembad.

Door de vele ramen en openslaande deuren heeft de woning veel lichtinval, en u loopt zo uw terras en pooldeck op. Laat het genieten beginnen!

De oppervlakte van porch is 35m2, het zwembad meet 25m2 met de pooldeck aansluitend van 28m2. De oppervlakte van de kavel is uiteraard afhankelijk van het stuk grond dat u kiest, informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag!

Indeling villa: entree, ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken/berging, beide badkamers voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel; 2 ruime slaapkamers van 13m2.

De prijs van Bungalow Saona is vanaf ANG (Antiliaanse Guldens) 269.500 (ca. Euro 150.000 k.k., prijspeil augustus 2022), exclusief omzetbelasting en exclusief de kosten voor het kavel en stelposten*
De uiteindelijke prijs in euro’s is afhankelijk van wisselkoersen en mogelijke bank- en wisselkosten.

Informeer naar de mogelijkheden en eventuele andere types villa’s, uw wensen zijn uiteraard bespreekbaar!

* stelposten zijn niet inbegrepen, zoals:
– Buitenkozijnen
– Keuken
– Tegels
– Sanitair
– Airco’s
– Pool en Pooldeck
– Landscaping

A) Architectuurkosten van toepassing
B) Bijdrage VVE, kosten voor goedkeuring ontwerp door het resort en legeskosten ROP zijn voor rekening van de opdrachtgever.
C) Wij verzorgen kosteloos de aanvraag bouwvergunning (ROP),
De aanvragen voor water, Aqualectra, telefoon/internet en eventueel gas verzorgen wij ook voor u. Aansluitkosten voor rekening van de opdrachtgever.
D) Het verzorgen van de bouw controle (gemiddeld 2x per week) bedraagt Ang. 85 per uur excl 6% o.b. = $49,00 Naast bouwcontrole ter plaatse, tevens periodieke (wekelijks of tweewekelijks) update via email met aandachtspunten en foto’s

Alle prijzen gebaseerd op prijspeil augustus 2022

Locatie
Weg Naar Westpunt 56, 
Willemstad, 

Contactformulier

Gerelateerde woningen

Olea Residence (19)
€90,000
Gecitkale, 
Noord-Cyprus
52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?