Ontdek je beste leven!

Santa Rosalía Lake & Life Resort

Stap uit de wereld om je heen, verdwaal in de turquoise horizon tijdens een familiewandeling, voel de bries en de warmte van een glimlach; je bent bijna op de plek waar je zou moeten zijn.

Santa Rosalía Lake and Life Resort geeft een nieuwe betekenis aan het begrip resort in de regio van de Middellandse Zee, op een terrein van 700.000m² met een weelderige centrale groene ruimte van meer dan 124.000m², genaamd La Reserva, waar alle bewoners van kunnen genieten alsof ze zich in een eindeloze tuin bevinden.
La Reserva biedt diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals disc golf, yoga/pilates, adventure golf, voetbal, basketbal, padel, BBQ-park, speeltuinen, cross training, joggingpaden, fietspaden en meer.

De woningen op het resort omringen de spectaculaire groene zone La Reserva, met als middelpunt een prachtig zogenoemd ‘Crystal Lagoons’ meer van maar liefst 16.000m² met kristalhelder water. Dit meer, eigenlijk een zwembad, wordt omgeven door tropische stranden met zand geïmporteerd uit de Malediven, en heeft een eilandje en een strandbar.

Of je nu wilt wandelen, eten, zonnebaden of gewoon ontspannen in de buitenlucht, Santa Rosalía Lake and Life Resort biedt een intieme en gezellige omgeving waar je de drukte van de wereld achter je kunt laten. Met uitstekende voorzieningen voor bewoners is het een compleet nieuwe wereld, op korte afstand van alle benodigdheden.

De conceptuele architectuur van de woningen en de hoge kwaliteitsnormen geven het complex een harmonieuze en luxe uitstraling. De architectuur die binnen en buiten met elkaar verbindt, zorgt voor een permanente band met de natuurlijke schoonheid van de aangelegde gebieden.

Op Santa Rosalía Lake and Life Resort zijn ongeveer 4.000 volwassen bomen te vinden, voornamelijk inheemse mediterrane soorten, die worden geïrrigeerd door een geavanceerd wateropvangsysteem, waardoor dit een duurzame woonomgeving is.

Het 700.000 m2 grote terrein is omheind en wordt 24 uur per dag beveiligd door toegangscontrole en beveiligingsdiensten, wat zorgt voor een veilige omgeving waar gemoedsrust gegarandeerd is, of je nu thuis bent of niet.

HET RESORT

Het middelpunt van het complex is La Reserva, een prachtige tuin met verschillende gebieden waar je kunt genieten van natuur, sport en ontspanning, waar het prachtige meer altijd een welkome aanwezigheid is. 
Overal in het resort vind je prachtige tuinen en speeltuinen, met attracties in de buitenlucht voor de deur. Meer dan vijf kilometer aan wandel- en fietspaden doorkruisen het terrein. De paden in de omgeving sluiten aan op die van La Reserva, zodat je elke dag een andere route kunt kiezen. En om je harige vrienden tevreden te houden, is er een speciaal gebied waar huisdieren vrij kunnen rennen en spelen.

Bovendien komt er een onafhankelijk high-end winkelcentrum van 35.000 m² buiten het complex met directe toegang vanaf de weg en vanaf het complex zelf.

Relax and don’t worry. Met 24-uurs beveiliging voor perfecte gemoedsrust, of je nu thuis bent of niet.

Het hart van Santa Rosalía, een ruimte van 124.000 m2 om te genieten van het buitenleven. Groengebieden die vijf keer groter zijn dan aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie, een gebied dat is ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving.
Een enorme tuin verdeeld in verschillende gebieden met attracties waar bewoners kunnen ontspannen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Alle paden leiden naar La Reserva, het hart van het resort, vol leven en gemeenschapszin. Het leven in het resort draait om het meer, dat met ruim 16.000 m2 sprankelend water het grootste kunstmatige meer van Europa is.

Het juweel van La Reserva, de ideale plek om te ontspannen in de zon, af te koelen in turquoise water, wat lichaamsbeweging te krijgen, de dag door te brengen met het gezin, een biertje te drinken met vrienden of de mediterrane keuken te proeven.

Het Crystal Lagoons meer
Een deel van La Reserva met de sportfaciliteiten
Club House & Restaurant met terras aan het meer
La Reserva, het groene hart van het resort van ca. 124.000m2

Crystal Lagoons

The Lake gebruikt de technologie van Crystal Lagoons, de wereldleider op het gebied van filtratiesystemen voor grote meren en lagunes om in te zwemmen. Dankzij deze technologie heeft het  meer zijn prachtige turquoise kleur.

Deze revolutionaire technologie is de meest efficiënte ter wereld en zorgt ervoor dat het meer slechts de helft gebruikt van het water dat normaal gesproken wordt gebruikt voor een park van dezelfde oppervlakte en 30 keer minder dan nodig is voor een 18-holes golfbaan. Het heeft een gesloten kringloopsysteem dat water zuivert en hergebruikt, zodat de waterbron niet hoeft te worden ververst buiten de verdamping om.

Dankzij de filtratietechnologie zijn er tot 100 keer minder chemicaliën nodig dan in conventionele zwembaden. Het verbruikt slechts 2% van de energie die conventionele filtratiesystemen voor zwembaden nodig hebben.

LAKE

Beach Volleyball: een van de populairste sporten ter wereld. Speel met vrienden, blijf fit en geniet van het mooie weer. Onze stranden hebben de perfecte ruimte voor toernooien.

Stranden: onze zuid-, oost- en weststranden zijn heerlijk om te genieten van de mediterrane zon, met poederachtig wit zand tussen je tenen (ja uit de Malediven geïmporteerd, want dit zand plakt niet!), verfrist door het koele water van een meer dat in het paradijs thuishoort.

Zwemmen: er zijn zones afgezet om rustig te zwemmen, apart van het watersportgedeelte.

Pier: tussen de beach club en het strand aan de westkant ligt de pier. Een plek om een kajak te pakken of te peddelsurfen op het meer, of gewoon uit te kijken over het water naar prachtige zonsondergangen.

Crystal Lagoons lake met pier naar het tropische eilandje met beach bar

Recreatiegebieden

Rondom het meer liggen recreatiegebieden waar je kunt doen waar je zin in hebt. Wat dacht je van yoga aan het sprankelende blauwe water, of een romantische picknick of een familiepicknick in de schemering.

De Beach Club is de perfecte plek om af te spreken voor ontspannende activiteiten of om te dineren in het Resort.

De Santa Rosalía Beach Club heeft een spectaculair uitzicht op het meer en geeft rechtstreeks uit op het strand, met een chill-out terras en speel- en ontspanningsruimtes voor kinderen en volwassenen.

Het is de perfecte plek voor een biertje, lunch, diner of een glas wijn met vrienden.

Hier worden ook activiteiten zoals beachvolleybal, kajakken, Adventure Golf en jeu de boules toernooien georganiseerd.

Er is een fitnessruimte om fit te blijven en een co-workingruimte met alles die je nodig hebt zonder een voet buiten het paradijs te zetten.

DUURZAAMHEID

Crystal Lagoons: het meer maakt gebruik van de meest efficiënte technologie die tot nu toe bekend is. Het Amerikaanse bedrijf Crystal Lagoons is wereldleider in de ontwikkeling van kunstmatige kristalheldere meren.

We willen allemaal schonere lucht: Laten we een bos planten

Bomen zijn een natuurlijke filter voor luchtvervuiling door CO2 vast te leggen en om te zetten in zuurstof. Hun takken en gebladerte creëren schaduw en houden vocht vast, waardoor de atmosfeer koeler blijft.

Het planten van bomen zuivert de lucht, beschermt de grond en zorgt voor een aangenamere omgeving.

Er is geen betere manier om te beginnen met leven in Santa Rosalía dan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het inademen van schonere lucht. We planten een boom voor elk van onze klanten.

Als bewoner van het resort:
– Ontvang je een certificaat met alle informatie over je boom, inclusief de exacte locatie.

– Laten we je weten wanneer we hem planten, voor het geval je erbij wilt zijn.

– We vertellen je ook over andere maatregelen om voor de natuur te zorgen.

Santa Rosalía is beplant met inheemse mediterrane vegetatie die is geselecteerd vanwege haar schoonheid en lage waterverbruik.

Zorgvuldige landscaping mengt beplante gebieden met gebieden van kunstgras, natuurlijke en vulkanische steen, grind, zand, enz. voor duurzaam onderhoud.

DE WATERKRINGLOOP IN LA RESERVA 

Het meer slaat ontzilt water op voor recreatief gebruik. Daarnaast is het verantwoordelijk voor het vullen van het noordelijke meer tot 70% van zijn capaciteit.

De resterende 30% wordt gevuld met brak water uit het regionale irrigatiekanaal dat gered wordt met een grote hoeveelheid voedingsstoffen. Het mengsel van beide waters wordt gebruikt om te voorzien in de waterbehoeften van La Reserva door middel van een druppelirrigatiesysteem, dat een nauwkeurig en efficiënt gebruik van water garandeert.

Veel van de teruggewonnen voedingsstoffen worden verbruikt door de bomen en andere plantensoorten op het resort, waardoor ze uit de watercyclus worden gehaald.

Beide meren functioneren als stedelijke duurzame drainagesystemen (USDS) door regenwater op te vangen voor hergebruik.

Het meer compenseert ook gedeeltelijk de verdamping van water.

 

LIFE

Ervaar elk moment, benut elke seconde optimaal, lach en ontspan… je hebt het verdiend!

De mediterrane levensstijl betekent zorgeloosheid, genieten van lange familiemaaltijden, ervaringen delen met vrienden en het leven intens beleven.

Laat de buitenwereld achter je, voel je altijd veilig, straal welzijn en vreugde uit.

Maak van elke dag iets bijzonders, leef het leven dat je verdient. Thuis zijn zal altijd voelen als het begin van een vakantie.

Santa Rosalía en La Reserva horen bij elkaar en de mensen hier vormen een gemeenschap. Er zijn lange paden voor wandelen en fietsen en mogelijkheden voor plezier met buitenactiviteiten zoals AdventureGolf, DiscGolf, Yoga.

Of gewoon lekker chillen met een boek.

Er zijn talloze activiteiten van verschillende aard voor alle leeftijden, altijd gericht op welzijn en het verbeteren van de kwaliteit van leven van de bewoners van het complex.

ADVENTURE GOLF

Een prachtige avontuurlijke golfbaan van 8.000 m2, waarvan de helft uit natuurlijke ruimte bestaat, zit vol verrassingen die het hele gezin zullen plezieren en vermaken. Probeer elke keer een hole in one te maken.

Daag je kinderen, broers of zussen of vrienden uit, organiseer toernooien met buren, oefen tot je de beste bent op elke hole, terwijl de mediterrane zon je huid verwarmt. Adem de schone lucht in en beleef elke dag als een vakantie.

DiscGolf

Golf met een frisbee-achtige schijf, geschikt voor alle leeftijden, eindeloos plezier voor families en vrienden. Maak indruk op je vrienden en familie. Een van de weinige discgolfbanen in Spanje ligt in een bosrijk gebied, met “holes” van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, waar je je vaardigheid met de disc kunt testen.

Kinderspeelplaats

Dit resort is een paradijs voor kinderen!

Er is een exclusieve speelzone waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten met elke dag 1001 avonturen.

Yoga, pilates, picknick

Wandel naar deze groene weide om wat yoga of Pilates te doen, te gaan liggen lezen of gewoon je ogen te sluiten en te dromen. Je favoriete plek om te ontspannen en uit te schakelen.

Multi-sport tracks

Sport is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl en daarom heeft Santa Rosalía multi-sportbanen waar je kunt sporten op elke leeftijd. En we zijn ervan overtuigd dat groepssporten waarden stimuleren zoals broederschap, solidariteit, vriendschap en communicatie.

Cross Training, Street Workout

Er gaat niets boven functionele training in de buitenlucht, waarbij je je vrij voelt.

Er is een Cross Training- en Street Workout-zone voor deze vormen van training die symbool staan voor bewegingsvrijheid.

Petanque, ping pong en schaken

Nog een manier om te bewegen en je lichaam fit en je geest scherp te houden. Maak er een gezellig samenzijn van met vrienden of organiseer een toernooi.

ISO 14001

Geïntegreerd Milieubeheersysteem, bewijzen de inzet van de bouwer om het milieu te beschermen door de milieurisico’s van haar activiteiten te beheren.

Deze norm identificeert vereisten voor effectief risicomanagement, inclusief milieupreventie en -bescherming, wettelijke naleving en sociaaleconomische behoeften.

In het hele resort is LED verlichting geïnstalleerd, geregeld met zonnetimers en met een laag energieverbruik.

Woningen worden geïnstalleerd met de nieuwste energiezuinige kenmerken zoals gespecificeerd in de technische bouwcode met ultramodern architectonisch ontwerp, isolatie en aerothermische boilers en andere innovaties.

ENERGIEZUINIGHEID

Naast het installeren van waterbesparende mechanismen in kranen, installeert de bouwer ook LED-verlichting en heeft een portfolio van leveranciers die werken in overeenstemming met ISO 14001.

Energie-efficiëntie doet meer dan geld besparen. Het is een essentiële maatregel om onze planeet te helpen redden.

RECYCLING

Santa Rosalía heeft een afvalscheidingssysteem voor het inzamelen van papier en karton, verpakkingen en plastic, glas en andere soorten afval. Kleine dingen betekenen veel als het gaat om het veranderen van de wereld. In ons verkoopkantoor gebruiken we kartonnen bekers en letten we erop het papierverbruik laag te houden en te recyclen. Dit beleid is vooral belangrijk in de Beach Club.

 

 

Santa Rosalía Lake & Life Resort biedt een grote verscheidenheid aan appartementen en villa’s in diverse prijsklassen. Klik hier voor meer informatie over het huidige aanbod of neem contact op met ons kantoor:

Santa Rosalía Lake & Life Resort is gelegen op slechts 6km van de stranden van het leuke kustplaatsje Los Alcázares op ca. 10 minuten rijafstand:

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?